Holder af friheden og enkeltheden

Det er naturligvis ikke kun flødeskum det hele, fastslår hun. Som relativt nystartet selvstændig grafiker skal der arbejdes koncentreret undervejs, og der er forskellige praktiske opgaver som at få toilettet tømt jævnligt etc.

- Men jeg holder meget af friheden og enkeltheden i min tilværelse, fortæller Anja Robanke.

Rejselysten fik hun allerede som barn. Faderen var rejsemontør, og familien var jævnligt på besøg de steder i Europa, hvor han arbejdede.

- På Autocamper Show glæder jeg mig meget til at fortælle om mine oplevelser og vise nogle flotte billeder. Det sværeste bliver nok at begrænse sig, griner grafikeren og fotografen, som har et sekscifret antal billeder at vælge imellem.

Grafiker Anja Robanke bor og arbejder i sin autocamper, mens hun kører Europa tynd – på Autocamper Show i Fredericia fortæller hun om livet på fire hjul.

De fleste ejere af en autocamper bruger primært deres rullende hjem i ferierne. Men den 40-årige grafiker og fotograf Anja Robanke fra Odense er gået skridtet videre. Forrige år opsagde hun sit hus, solgte indboet og de fleste af sine ejendele og købte en autocamper for at realisere drømmen om at rejse og arbejde på samme tid.

På Autocamper Show i Fredericia fortæller Anja Robanke om sin tilværelse, som hun bestemt ikke har fortrudt.

- Det har levet fuldstændig op til drømmen, og mere til. Jeg flytter mig rundt uden nogen forkromet tidsplan, og hvis et sted er fedt, så bliver jeg bare lidt længere, siger fynboen, der ikke mindst går efter særlige naturoplevelser.