– ja det mest kendte er nok Gamle Ole. Jaa, så har du nok en fjern tanke om at der her er tale om en dansk disciplin, der kan betegnes som noget af en national sport. Årligt trækker de traditionsbundne bankohaller mere end 400.000 besøgende og med præmier som flæskestege, smør og sidemandsgevinster er der tale om en vaskeægte national klassiker. 

Jo, er du overnattende i Camp C, vores nye eksklusive weekendophold bag messecenteret, så vil teamet bag Autocamper Show, gerne invitere til et brag af en banko-aften.
Fredag d. 4. november kl. 20.00 indtager vi Hygge-Zonen, med lækre toner, højt humør og måske en gæst eller to fra weekendens show.

Her finder I nok ikke førnævnte præmier, men i stedet kan I spille med om lækre præmier, der kan forsøde jeres ophold og vinde gaver fra vores fantastiske udstillere.

Det er gratis at spille med, så vi håber at se så mange af vores overnattende gæster som muligt, til en hyggelig aften. Så har I endnu ikke sikret jer billet til banko, stand-up, hygge og meget mere – så book din Camp C og partout billetter i dag her:

Køb billet