Vi præsenterer det aller første arrangement i Hygge-Zonen, Camp C. Hvis du fulgte med i debatten i sommers om autocampere der fyldte for meget i landskabet og sviner i naturen, så skal du helt sikkert spidse øre og forberede dig på at bevæge lattermusklerne. 

Danmarks AutoCamper Forening inviterer nemlig på vaskeægte autocamper stand-up, når komiker Nikolaj Wulff  lørdag den 5. november kl. 20.00 optræder i Hygge-Zonen. Her sender han sommerens kritik under kærlig behandling og tager afsæt i autocamperfolket.  
"Vi synes at autocamper folket trænger til noget at grine af, efter den skæld ud vi har fået i diverse medier" udtaler Anne Norup DACF og der er dømt både sjove betragtninger og spidsfindige ordlege.  

Har du kun set fjernsyn, er du næppe stødt på Nikolaj, men har du derimod været forbi de sociale medier YouTube eller TikTok mere end én gang, er du ikke et sekund i tvivl om, at vi med Nikolaj Wulff har at gøre med en lolmaskine af høj kaliber, som DACF glæder sig til at præsentere i Hygge-zonen lørdag den 5. november kl. 20.00.

Arrangementet er eksklusivt for overnattende gæster i Camp C, så skynd dig at køb din plads i dag. Husk både at køb Partoutbillet & billet til din autocamper: 

Køb billet her: Camp C & Hygge-Zonen