Søndag den 6. november kl. 14.00 kan du drage med til Californien og høre mere om forfatter og podcaster Pelle Hvenegaard og familiens autocampertur. 

Helt bestemt vil Pelle fortælle om deres første tur i autocamper rundt i Californien. Det var overraskende nok en lidt kold fornøjelse, men det har ikke afskrækket dem fra mere – de var vilde med rejseformen. Du kan blandt andet få tips til en lille perle langs kysten fra San Francisco til LA, hvor der er masser af søløver og havoddere, og så afslører Pelle, hvor du I LA kan parkere din autocamper med den vildeste udsigt. Udover autocamperturen vil Pelle fortælle om Campanyon, en helt ny mulighed for at finde helt unikke steder at parkere på sin tur, og dermed gøre rejserne endnu sjovere og lettere. Med tjenesten Campanyon, der allerede er i 20 lande, finder du alt fra de små skjulte perler til de mere kendte campingsites og pladser. Han glæder sig til at dele det hele med jer!

Campanyon kan du møde på stand 2028 i Hal C og vil du vide mere om årets sceneprogram kan du få overblikket her: Sceneprogram 2022.