Det er aldrig for sent at udleve sine drømme, og på årets messe kan publikum få et indblik i, hvordan ægteparret skiftede pensionisttilværelsen ud med daglige eventyr og bopæl i autocamper. En tilværelse der dagligt kræver en del praktik og forståelse fra myndigheder og firmaer, for hvortil skal de sende regninger og informationer? Det er med andre ord to kompetente eksperter, der står klar til at hjælpe med at tage springet og downsize til en udgave på fire hjul. Foredraget begynder lørdag og søndag kl. 14.00, og efterfølgende står parret, sammen med DFAC klar til at besvare publikums spørgsmål om livet på landevejen. 

 

Fra herskabsvilla til bopælspligt på fire hjul

Den pensionerede lærer og arkæolog foretog en drastisk beslutning og solgte deres ejendom ”Fjordholm”, skaffede sig af med materielle goder, blev gældfri og flyttede helt bogstaveligt ind i en bolig på fire hjul – en autocamper. Med et gik parret fra 400 til 15 m2, og påbegyndte en spændende tilværelse som nomader, hvor de har rejst land og rige tyndt. En tilværelse der dog også har bragt udfordringer med sig. Tidligere i år gav motorstyrelsen parret tre uger til at registrere en fast bopæl – ellers ville pladerne på autocamperen blive klippet. Men efter at have stået frem i medierne vendte situationen, og folketinget vedtog en regelændring, der gør det muligt at have ukendt adresse. 

Danmarks første show for autocamperfolket

Udover spændende foredrag med erfarne autocampere, kan nysgerrige nybegyndere og garvede autocampister møde mere end 150 af de nyeste autocampermodeller på den første udgave af Autocamper Show 2021. Gæster kan møde masser af nyt udstyr, blive klogere på kommende rejsedestinationer og få brugbare tips til det næste store eventyr.