På Autocamper Show 2021 kan du både lørdag og søndag sætte dig tilrette foran scenen og høre om familien Bechs utrolige verdens rejse.

Sæt dig til rette lørdag og søndag kl. 13 når Troels og Nille Bech præsenterer rejseminder og anekdoter fra jordomrejsen med 8 børn i autocamper. Fortællingen bringer os helt tæt på de praktiske og personlige overvejelser, der dukker op, når ”hamsterhjulet” udskiftes med en oplevelsesrig hverdag. De ni måneders jordomrejse bragte familien forbi eksotiske destinationer som Sydamerika, Nordamerika, New Zealand, Asien og Europa. Mon ikke familien viser de mange uforglemmelige rejseminder frem.

Fra 100 timers hektisk arbejdsuge til dagligt samvær med familien

Den tidligere fodboldtræner og tv-ekspert valgte i 2019 at opsige jobbet som sportsdirektør i Brøndby IF og drage på jordomrejse med sin kone Nille. Familien Bechs historie adskiller sig fra de fleste andres, da de solgte villa, bil og inventar og tog deres otte sammenbragte børn og en enkelt svigerdatter med på en uforglemmelig jordomrejse. En tur der på flere planer bragte familien tættere sammen i ”bussen” og undervejs kan publikum selv blive inspireret til at drage ud i den fagre verden.

Oplev parret fortælle i ord og billeder om deres oplevelser i bl.a. 2 autocampere i nogle af verdens smukkeste lande:

Lørdag den 13. nov. kl. 13.00

Søndag den 14. nov. kl. 13.00