Billetsalget er kommet godt fra start til Danmarks eneste autocamper-udstilling, som afvikles i MESSE C Fredericia.

I efteråret 2021 byder MESSE C indenfor til et nyt slaraffenland for det hastigt voksende autocamper-folk i Danmark. D. 12.-14. november åbnes dørene for første gang til Autocamper Show, hvor mere end 120 af de nyeste autocampere og campervans bliver vist frem. Dertil kommer en lang række udstillere med udstyr, services, udlejning og rådgivning målrettet mod det frie liv på fire hjul.

Autocamper Show arrangeres med bred opbakning fra branchens importører og forhandlere, som præsenterer en vifte af de nyeste 2022-modeller.

Ifølge Charlotte Buus, projektleder i MESSE C, er det ikke kun udstillerne, som bakker markant op om den nye udstilling.

- Vi har lige åbnet billetsalget for få dage siden, og interessen fra publikum er allerede stor. Så det tyder rigtig godt, konstaterer Charlotte Buus forud for premieren d. 12.-14. november.

 

- Autocamper Show er ikke bare en klassisk udstilling, men vi har her opbygget et oplevelsesmekka for autocamper-folket, fortæller Charlotte Buss. Vi har også et spændende program med foredrag og fortællinger fra livet i en autocamper, og vi håber, at det får de besøgende til at gå hjem med en masse ny inspiration til deres næste eventyr.