Herunder kan du se den foreløbige udstillerliste for Autocamper Show 2021.

Adria

Mød Adria på autocamper show. 

 

 

 

 

Ahorn Camp

Ahorn Danmark er importør af Ahorn campere i Danmark og det er vi stolte af.

Ahorn camper er et af Tysklands hurtigt voksende mærker både indenfor kvalitet og ikke mindst prisen, et prisleje hvor alle kan være med, hvad enten du tænker køb, leje eller leasing. Ahorn Camp er kåret tre år i træk i test.

Se mere på www.ahorndanmark.dk 

 

 

AL-KO

AL-KO leverer skræddersyet lavprofil chassis til førsteklasses autocampere.

Bedre komfort og stabilitet end Fiat og Mercedes originale chassis er kendetegnende.

Udover chassis producerer AL-KO / Sawiko et stort udvalg af tilbehør som f.eks. støtteben, komfortaffjedring og motorcykel / cykelstativ.

 

 

Basisbank 

Basisbank – Vi hjælper handlen i hus.

Tag en snak med din forhandler, og få et godt finansieringstilbud. Basisbank tilbyder lån med og uden udbetaling.  

Benimar

Benimar har i mere end 40 år udviklet og revolutioneret måden at campere på, blandt andet grundet deres konkurrencedygtighed.

Derudover har deres store fokus af materiale, omtanke og finesse til det yderste muliggjort at Benimar er dobbelt ISO certificeret.

Benimar har kun været på det danske marked i et par år, men de har allerede indtaget førstepladsen, som bedst sælgende autocamper.


Repræsenteret hos Camping Agenten.

Camper Fritid

Tilbehør og udstyrsgrossist. Alt indenfor udstyr til camping og fritid. Specialist indenfor markiser, møbler og teknisk udstyr til campisten.

 

 

 

Camper Teknik

Camper Tekniks store værksted laver vi alle former for reparationer på autocamper.

Vi reparerer på alle autocamper mærker, vi har stor kompetence og samarbejder med de førende leverandører i camping og bilbranchen. 

Vi laver alle former for forsikringsskader, og vi tager os af alle de praktiske forhold overfor forsikringsselskabet, vi er special værksted for Pössl, Clever og Globe-Traveller

 

 

Camping Parken Herning

På messen møder du os med følgende mærker:

 • Sunlight
 • Dethleffs
 • Niesmann + Bischoff

CBH Vægte

CBH Vægte leverer et meget bredt udvalg inden for vægte og vejeudstyr, og specielt til vejning af alle typer af  køretøjer leverer vi vejesystemet type WWS. Dette system er meget velegnet til vejning af autocampere og campingvogne, ligesom det er meget nemt at flytte og transportere, så det kan anvendes flere steder. Ligeledes kan det leveres med printer hvor man kan printe data om køretøjet. 

 

 

DanCamper

Chausson, Carthago, Westfalia og brugte autocampere.
DanCamper er importør, salg og service af Chausson, Carthago og Westfalia.


Vi sælger også nyere, brugte autocampere af forskellige mærker.
Besøg os på vores stand 1010 eller i vores skønne udstilling på Vegavej 8, 8700 Horsens.

 

 

Dansk AutoCamper Forening (DACF)

Dansk AutoCamper Forening blev grundlagt i 1986 og er Danmarks største landsdækkende klub for folk med interesse for autocampere. 

Vores formål er at arbejde for bedre forhold og muligheder for autocampere, herunder attraktive rabataftaler, nye overnatningspladser og forhandling med offentlige myndighederne omkring vores muligheder.

Kig forbi vores stand og hils på - vi er fulde af gode råd.

Dansk Camping Union (DCU)

Dansk Camping Union (DCU) er Danmarks største interesseorganisation for camping. DCU kæmper for bedre campingforhold for de ca. 50.000 medlemsfamilier. DCU udbreder viden om og inspiration til campinglivet i medlemsmagasinet Camping-Fritid, som er Danmarks største magasin om camping – og på www.dcu.dk, gennem nyhedsbreve, sociale medier m.m. Derudover driver DCU driver 20 campingpladser i Danmark. 

Danmarks Frie Autocampere - (DFAC)  

DANMARKS FRIE AUTOCAMPERE er en uafhængig forening for ejere og brugere af autocampere. Vi arbejder for et frit autocamperliv i Danmark og søger indflydelse på alle niveauer.

 

Som DK's mest demokratiske autocamperforening holder vi vores generalforsamling via internettet. Vi arbejder sammen med kommuner, myndigheder og private om bl.a. p-pladser, autocamperpladser og faciliteter til autocampere.

 

 

DCT

Kig ind på vores stand, hvor du vil kunne opleve de nyeste lufttelte til autocampere, se et stort udvalg af navigationsudstyr og tv- og WIFI-antenner. Vi viser også alarmpakker, som sikrer trygheden på din ferie. Kom også forbi og oplev den høje kvalitet og komfort i Westfields møbelserier, markiser fra Thule samt cykelholdere fra Thule og Prostor.

 

Eura Mobil

Autocamp er eneimportør for Eura Mobil's autocampere i Danmark. 

I modsætning til mange andre producenter af autocampere, fremstiller Eura Mobil udelukkende autocampere - altså ingen campingvogne og dette afspejler hele deres filosofi og grundholdning.

Eura Mobil udmærker sig blandt andet ved at alle vogne er helårs isoleret, samt opbygget med dobbeltbund.

Fritidsbiler (Bravia/Roadcar/Hymer)

Vi har i dag Bravia og Roadcar som eneforhandler og importør i Danmark. Ud over disse mærker har vi Hymer som er et velkendt og populært mærke fra Tyskland.

Vi har et klart mål. Vi vil vide alt om Fritidsbiler og vi vil fortælle det videre og hjælpe vores kunden med at få en fantastisk oplevelse. Vi glæder os til at ser jer og fortælle vores historie og en masse om vores fantastiske mærker.

Hobby

Hobby er kvalitet "made in Germany". Et af branchens bedst kendte, og mest solgte brands. Hobby kommer med en All inclusive-strategi = omfattende, rejseklart standardudstyr med et fremragende forhold mellem pris og kvalitet. Positioneret i den midterste prisklasse med særligt fokus på kvalitet, der er til at betale.

 

 

 

 

 

Home is where I park

Ayo Hansen, forfatter til den danske OMNIA kogebog, Den Sultne Rejsende, foredragsholder & fuldtidsrejsende på andet år, i en campervan kommer og viser hjem og Omnia ovn frem - kig forbi til en snak om livet på hjul, 4 måneders rundrejse i Østeuropa & smag på maden og lad dig måske inspirere til næste måltid i din camper.

 

 

 

 

INTERCAMP A/S

Agent for KABE, KNAUS og WEINSBERG.

Isabella

Med en autocamper har du friheden til at rejse. Også når du har et fortelt med. Isabella fortelte til autocampere er designet til at være fleksible, fordi vi ved, at mobiliteten er lige så afgørende som den ekstra plads. Du kan vælge mellem fritstående, del- eller luftfortelte – alle sammen i den velkendte Isabella kvalitet.

Se udvalget på www.isabella.net 

KABE

KABE er et svensk produceret kvalitetsprodukt og som levere helt specielle autocampere til det skandinaviske klima. Med en komfort som ikke ses andre steder i Europa, er KABE absolut high class autocampere i nordisk stil og design.

Kik forbi vores stand og se et bredt udvalg af vores modeller. 

Mød din KABE forhandler på standen.
Camping-Specialisten
www.camping-specialisten.dk  

 

Kampa Dometic

Det er meget simpelt, og du er klar til at nyde din campingferie hurtigere end nogensinde før!

De traditionelle stænger er erstattet med en oppustelig luftstænger, luftkanaler, der er fastgjort til forteltet.

Kampa Dometic er de førende og first movers, når det kommer til lufttelte. De har indtaget verden med storm og bliver ved med deres innovative udvikling af lufttelte..

KNAUS

KNAUS Autocamper - Tysk kvalitetsmærke indenfor caravan og autocampersegmentet. Design og innovation er noget af det der kendetegner KNAUS. Kik forbi vores stand og se et bredt udvalg af vores flotte modeller. Kom og se årets nyhed M.A.N. VANSATION 640 MEG - Årets kampagnemodel.

Forhandlere på standen:

Camping-Specialisten - www.camping-specialisten.dk

Antons Camping - www.antonscamping.dk  

 

NBC Jels

NBC Jels camper, Danmarks første, største, bedste og billigst. Vi udlejer og forhandler autocamperen indenfor prisklasser der passer enhver pengepung, vi har mærker som, Frankia, Pilote og Giottiline.

Ofelia autoteknik
E&P Hydraulics - Efoy - Webasto

Ofelia Auto Teknik beliggende på Sjælland udfører alt i montering på Autocampere.

Specialer :

 • EP Støtteben
 • Efoy
 • Luft-vand varmer
 • 12V Booster
 • Solceller
 • Defa Specialist center
 • Navigations systemer
 • Bak kamera systemer
 • 230 Inverter

Kom og få en snak om teknik på jeres camper, og se et lille udsnit af hvad vi kan hjælpe jer med.

Pintrip

Oplev Danmark i din autocamper. Særlige øjeblikke, smuk natur og masser af plads er blandt nogle af fællesnævnerne for de mange Pintrip-oplevelser, der findes i Danmark.

Pintrip giver dig adgang til lokale oplevelser, som du slet ikke vidste fandtes. Besøg blandt andet vingårde, gårdbutikker, destillerier og små museer og lær menneskene at kende, som står bag. I tillæg overnatter du 1 nat gratis. 

 

 

 

RAPIDO


Din næste rejse - BEGYNDER HER.....

Du har klikket ind på Autocamper Show 2021, så derfor er du måske allerede ved at planlægge din næse rejse.Allerbedst vil du opleve den i din komfortable RAPIDO autocamper.

Kom og oplev fornemmelsen af ferie og frihed på vores Stand A-1116.

Vi glæder os til at kunne starte dine drømme her.

Teamet hos Vejle Bil Elektro ApS, Autocamper Center Vejle står klar

REIMO Van-Concept 

Vi præsenterer REIMO campervans dansk opbygget, på din favoritbil - individuelt efter dine ønsker og behov, i høj kvalitets indretnings-systemer, udviklet og produceret på vor fabrik i Tyskland. Du kan også se den prisvindende REIMO CasmpingBox på Reimo standen.


Reimo er Europas førende producent og distributør af campingudstyr til autocampere, campervans, caravans og teltcamping.
Velkommen!

 

 

Sun Living

Se de helt nye modeller fra Sun Living på AutoCamper Show i Fredericia. Sun Living bliver produceret i Slovenien af Adria Mobil fabrikken. Mød Kronjyllands Camping Center og Møllegårdens Camping på standen

 

Tj Camper

Vi er ene forhandler af 5 mærker Pössl / Clever / Globe Travler / Malibu / Ilusion og sælger også brugte velholdte Autocamper.

 

 

 

Tourne

Tourne er skabt til brug hele året rundt med deres markedsledende Armaflex isolering. Det unikke og patenterede sovesystem "Dream4system" gør det muligt at sove 4 personer komfortabelt i bilen.

Vendelbo Vans

Vendelbo Vans autocamperspecialisten i Tårs, har mere end 35 års erfaring med autocampere og er importør og forhandler af følgende mærker: McLouis, Elnagh, RollerTeam, Dethleffs, Sunlight, Bürstner. Stort specialværksted for autocampere i Tårs. Udlejning af autocampere. Egen afdeling med udstilling i Viby på Sjælland.

 

Weinsberg

Weinsberg Autocamper - Tysk kvalitetsmærke indenfor caravan og autocampersegmentet. Weinsberg produceres af Knaus Tabbert gruppen og er en del af en innovativ fabrik i det sydtyske. Kik forbi vores stand og se et bredt udvalg af vores modeller.

Forhandlere på standen:

Camping-Specialisten - www.camping-specialisten.dk

Vonsild Camping - www.vonsildcamping.com