Herunder kan du se den foreløbige udstillerliste for Autocamper Show 2021.

Adria

Mød Adria på autocamper show 2020, stand 1060. Se de helt nye modeller Matrix og Coral samt den prisvindende Twin Supreme Van. Både Autocamp i Låsby samt Campinggården Slagelse vil være at finde på standen.

 

 

 

 

Ahorn Camp

Ahorn Danmark er importør af Ahorn campere i Danmark og det er vi stolte af.

Ahorn camper er et af Tysklands hurtigt voksende mærker både indenfor kvalitet og ikke mindst prisen, et prisleje hvor alle kan være med, hvad enten du tænker køb, leje eller leasing. Ahorn Camp er kåret tre år i træk i test.

Se mere på www.ahorndanmark.dk 

 

 

AL-KO

Chassis og tilbehør til campingvogn og autocamper

Se mere på www.alko-tech.com 

 

 

Basisbank 

Basisbank – Vi hjælper handlen i hus.

Tag en snak med din forhandler, og få et godt finansieringstilbud. Basisbank tilbyder lån med og uden udbetaling.  

Benimar

Benimar har i mere end 40 år udviklet og revolutioneret måden at campere på, blandt andet grundet deres konkurrencedygtighed.

Derudover har deres store fokus af materiale, omtanke og finesse til det yderste muliggjort at Benimar er dobbelt ISO certificeret.

Benimar har kun været på det danske marked i et par år, men de har allerede indtaget førstepladsen, som bedst sælgende autocamper.


Repræsenteret hos Camping Agenten.

 

 

 

Camper Fritid

Tilbehør og udstyrsgrossist. Alt indenfor udstyr til camping og fritid. Specialist indenfor markiser, møbler og teknisk udstyr til campisten.

 

 

 

Camper Teknik

Værksted med special i service og montering af alt på en autocamper.

 

 

Carthago, Chausson

Chausson, Carthago og brugte autocampere
DanCamper er importør, salg og service af Chausson og Carthago.
Vi sælger også nyere, brugte autocampere af forskellige mærker.
Besøg os på vores stand 1010 eller i vores skønne udstilling på Vegavej 8, 8700 Horsens.

 

 

Dansk AutoCamper Forening (DACF)

Dansk AutoCamper Forening blev grundlagt i 1986 og er Danmarks største landsdækkende klub for folk med interesse for autocampere. 

Vores formål er at arbejde for bedre forhold og muligheder for autocampere, herunder attraktive rabataftaler, nye overnatningspladser og forhandling med offentlige myndighederne omkring vores muligheder.

Kig forbi vores stand og hils på - vi er fulde af gode råd.

Dansk Camping Union (DCU)

Dansk Camping Union (DCU) er Danmarks største interesseorganisation for camping. DCU kæmper for bedre campingforhold for de ca. 50.000 medlemsfamilier. DCU udbreder viden om og inspiration til campinglivet i medlemsmagasinet Camping-Fritid, som er Danmarks største magasin om camping – og på www.dcu.dk, gennem nyhedsbreve, sociale medier m.m. Derudover driver DCU driver 20 campingpladser i Danmark. 

DCT

Kig ind på vores stand, hvor du vil kunne opleve de nyeste lufttelte til autocampere, se et stort udvalg af navigationsudstyr og tv- og WIFI-antenner. Vi viser også alarmpakker, som sikrer trygheden på din ferie. Kom også forbi og oplev den høje kvalitet og komfort i Westfields møbelserier, markiser fra Thule samt cykelholdere fra Thule og Prostor.

 

Ejner Hessel

Ejner Hessel er grundlagt tilbage i 1968 og har i dag 24 udsalgssteder fordelt over det meste af Danmark.

På messen kan du opleve den nye og spændende Mercedes-Benz Marco Polo, der forener de klassiske Mercedes-Benz køreegenskaber med friheden i en autocamper.

Eura Mobil

Autocamp er eneimportør for Eura Mobil's autocampere i Danmark. 

I modsætning til mange andre producenter af autocampere, fremstiller Eura Mobil udelukkende autocampere - altså ingen campingvogne og dette afspejler hele deres filosofi og grundholdning.

Eura Mobil udmærker sig blandt andet ved at alle vogne er helårs isoleret, samt opbygget med dobbeltbund.

INTERCAMP A/S

Agent for KABE, KNAUS og WEINSBERG.

Isabella

Med en autocamper har du friheden til at rejse. Også når du har et fortelt med. Isabella fortelte til autocampere er designet til at være fleksible, fordi vi ved, at mobiliteten er lige så afgørende som den ekstra plads. Du kan vælge mellem fritstående, del- eller luftfortelte – alle sammen i den velkendte Isabella kvalitet.

Se udvalget på www.isabella.net 

KABE

KABE er et svensk produceret kvalitetsprodukt og som levere helt specielle autocampere til det skandinaviske klima. Med en komfort som ikke ses andre steder i Europa, er KABE absolut high class autocampere i nordisk stil og design.

 

Kampa Dometic

Det er meget simpelt, og du er klar til at nyde din campingferie hurtigere end nogensinde før!

De traditionelle stænger er erstattet med en oppustelig luftstænger, luftkanaler, der er fastgjort til forteltet.

Kampa Dometic er de førende og first movers, når det kommer til lufttelte. De har indtaget verden med storm og bliver ved med deres innovative udvikling af lufttelte..

KNAUS

Knaus Autocamper - Tysk kvalitetsmærke indenfor caravan og autocampersegmentet. Design og innovation.

 

Ofelia autoteknik
Webasto - E&P Hydraulics

Ofelia Auto Teknik beliggende på Sjælland udfører alt i montering på Autocampere.

Specialer :

  • Webasto
  • EP støtteben
  • Clayton Power
  • 12 volt booster
  • Solceller
  • Defa Specialist center
  • Navigations systemer
  • Bak kamera systemer
  • Inverter

Kom og få en snak om teknik på jeres camper, og se et lille udsnit af hvad vi kan hjælpe jer med.

 

 

Pintrip

For andet år kan autocamperturister tage med Pintrip på tur rundt i Danmark. Med købet af Pintrip Guide får du et års medlemskab af Pintrip og Pintrip App. (31.03. - 31.03.), og fri adgang til mere end 250 af de bedste og mest naturskønne holdepladser over hele Danmark. Pladserne er gratis at benytte i 24 timer. 

 

 

 

RAPIDO


Din næste rejse - BEGYNDER HER.....

Du har klikket ind på Autocamper Show 2021, så derfor er du måske allerede ved at planlægge din næse rejse.Allerbedst vil du opleve den i din komfortable RAPIDO autocamper.

Kom og oplev fornemmelsen af ferie og frihed på vores Stand A-1116.

Vi glæder os til at kunne starte dine drømme her.

Teamet hos Vejle Bil Elektro ApS, Autocamper Center Vejle står klar

REIMO

Reimo GmbH er en af Europas førende producent og distributør af campingudstyr til autocampere, campervans, campingvogne og teltcamping. Alt sammen leveret fra vort central lager nær Frankfurt, direkte til vore udvalgte forhandlere.

REIMO Van-Concept er vores division med campervans, hvor vi designer og producerer opbygningsdele for konvertering af vans/minibusser til REIMO campervans.

 

 

Sun Living

Se de helt nye modeller fra Sun Living på AutoCamper Show i Fredericia. Sun Living bliver produceret i Slovenien af Adria Mobil fabrikken. Mød Kronjyllands Camping Center og Møllegårdens Camping på standen

 

Weinsberg

Weinsberg Autocamper - Tysk kvalitetsmærke indenfor caravan og autocampersegmentet. Weinsberg produceres af Knaus Tabbert gruppen og er en del af en innovativ fabrik i det sydtyske.