Herunder kan du se den foreløbige udstillerliste for Autocamper Show 2021.

Adria

Adria hører til blandt Europas mest populære og bedst sælgende mærker inden for autocampere og campingvogne. Adria tilbyder en bred vifte af autocampere. De 6 modelserier kommer i adskillige udgaver med forskellig længde, bredde, indretning og udstyr. Kom forbi vores stand 1030 og se det flotte modelprogram.

Følgende forhandler udstiller på standen: Autocamp Låsby og Campinggården Slagelse 

 

 

 

 

Ahorn Camp

Ahorn Danmark er importør af Ahorn campere i Danmark og det er vi stolte af.

Ahorn camper er et af Tysklands hurtigt voksende mærker både indenfor kvalitet og ikke mindst prisen, et prisleje hvor alle kan være med, hvad enten du tænker køb, leje eller leasing. Ahorn Camp er kåret tre år i træk i test.

Se mere på www.ahorndanmark.dk 

 

 

AL-KO

AL-KO leverer skræddersyet lavprofil chassis til førsteklasses autocampere.

Bedre komfort og stabilitet end Fiat og Mercedes originale chassis er kendetegnende.

Udover chassis producerer AL-KO / Sawiko et stort udvalg af tilbehør som f.eks. støtteben, komfortaffjedring og motorcykel / cykelstativ.

 

 

Autocamp

Hos Autocamp har vi mere end 20 års erfaring med salg af autocampere og vans. Vi forhandler disse mærker:
• Hymer
• Eura Mobil (importør og eneforhandler)
• Karmann-Mobil (importør og eneforhandler)
• Carado
• Adria
• Concorde (importør og eneforhandler)

Kig forbi til en snak og få vejledning af vores erfarne sælgere. Det er vigtigt at udvælge sig den rigtige vogn, så eventyret kan begynde.

Autostar

Uanset hvordan du vælger at rejse, har Autostar et køretøj, der opfylder dine behov. En lav profil eller en A -klasse, længde, rækkevidde og antal sengepladser, uanset hvad du har brug for, træffer dit valg og finder de modeller, der hjælper dig med at realisere dine drømme.

Importør: Camping Agenten

Udstillere: Aabybro Camping og  Fritid, Slagelse Camping og Outdoor

Benimar

Benimar har i mere end 40 år udviklet og revolutioneret måden at campere på, blandt andet grundet deres konkurrencedygtighed.

Derudover har deres store fokus af materiale, omtanke og finesse til det yderste muliggjort at Benimar er dobbelt ISO certificeret.

Benimar har kun været på det danske marked i et par år, men de har allerede indtaget førstepladsen, som bedst sælgende autocamper.


Repræsenteret hos Camping Agenten.

Camper Fritid

Tilbehør og udstyrsgrossist. Alt indenfor udstyr til camping og fritid. Specialist indenfor markiser, møbler og teknisk udstyr til campisten.

 

 

 

Camper Teknik

Camper Tekniks store værksted laver vi alle former for reparationer på autocamper.

Vi reparerer på alle autocamper mærker, vi har stor kompetence og samarbejder med de førende leverandører i camping og bilbranchen. 

Vi laver alle former for forsikringsskader, og vi tager os af alle de praktiske forhold overfor forsikringsselskabet, vi er special værksted for Pössl, Clever og Globe-Traveller

 

 

Camperservice

Camperservice åbner i starten af 2022 som Danmarks største specialværksted for autocampere, campervans og vans.

Få en serviceaftale og lad os pleje din camper.

Vores skadecenter udbedrer alle skader - små som store - og klarer alt papirarbejdet med forsikringen.

Kig forbi os på messen og få en snak om alt det udstyr, du har planer eller drømme om at få.

Samtidig kan du se vores messetilbud.

 

 

Camping Agenten

Camping Agenten har importen på det engelsk kvalitets mærke Flamefield, de stærke Quattro Caravan mover med ny intelligent power funktion, Aeritec internet og tv antenner der er designet specielt til mobilt brug, samt en stor grill-serie, hvor du bl.a. kan finde de populære letvægts grill fra O-Grill og Safire og meget mere...

Udstiller: Camping Agenten 

Camping Parken Herning A/S 

I Camping Parken Herning har vi 25 års erfaring i salg og service af autocampere, og er desuden DCU Test- og Servicecenter på autocampere. Vores erfarne sælgere hjælper dig hele vejen igennem købet, så du får lige netop den autocamper du ønsker dig. Vi er Danmarks største forhandler af:

• Sunlight
• Dethleffs
• Niesmann+Bischoff

Vi glæder os til at se dig på stand nr. A1230 foran scenen!

CBH Vægte

CBH Vægte leverer et meget bredt udvalg inden for vægte og vejeudstyr, og specielt til vejning af alle typer af  køretøjer leverer vi vejesystemet type WWS. Dette system er meget velegnet til vejning af autocampere og campingvogne, ligesom det er meget nemt at flytte og transportere, så det kan anvendes flere steder. Ligeledes kan det leveres med printer hvor man kan printe data om køretøjet. 

 

 

Clever

TJ Camper er forhandler af det tyske autocamper mærke - Clever, som er markedsleder af autocampere opbygget i kassevogne. Laver kun i autocamper i kassebiler. I en af de bedste kvaliteter og mange modeller at vælge imellem.

 

 

 

DanCamper

Chausson, Carthago, Westfalia og brugte autocampere.
DanCamper er importør, salg og service af Chausson, Carthago og Westfalia.


Vi sælger også nyere, brugte autocampere af forskellige mærker.
Besøg os på vores stand 1010 eller i vores skønne udstilling på Vegavej 8, 8700 Horsens.

 

 

Danmarks Frie Autocampere - (DFAC)  

DANMARKS FRIE AUTOCAMPERE er en uafhængig forening for ejere og brugere af autocampere. Vi arbejder for et frit autocamperliv i Danmark og søger indflydelse på alle niveauer.

 

Som DK's mest demokratiske autocamperforening holder vi vores generalforsamling via internettet. Vi arbejder sammen med kommuner, myndigheder og private om bl.a. p-pladser, autocamperpladser og faciliteter til autocampere.

 

 

Dansk AutoCamper Forening (DACF)

Dansk AutoCamper Forening blev grundlagt i 1986 og er Danmarks største landsdækkende klub for folk med interesse for autocampere. 

Vores formål er at arbejde for bedre forhold og muligheder for autocampere, herunder attraktive rabataftaler, nye overnatningspladser og forhandling med offentlige myndighederne omkring vores muligheder.

Kig forbi vores stand og hils på - vi er fulde af gode råd.

Dansk Camping Union (DCU)

Dansk Camping Union (DCU) er Danmarks største interesseorganisation for camping. DCU kæmper for bedre campingforhold for de ca. 50.000 medlemsfamilier. DCU udbreder viden om og inspiration til campinglivet i medlemsmagasinet Camping-Fritid, som er Danmarks største magasin om camping – og på www.dcu.dk, gennem nyhedsbreve, sociale medier m.m. Derudover driver DCU driver 20 campingpladser i Danmark. 

DCT

Kig ind på vores stand, hvor du vil kunne opleve de nyeste lufttelte til autocampere, se et stort udvalg af navigationsudstyr og tv- og WIFI-antenner. Vi viser også alarmpakker, som sikrer trygheden på din ferie. Kom også forbi og oplev den høje kvalitet og komfort i Westfields møbelserier, markiser fra Thule samt cykelholdere fra Thule og Prostor.

 

Dometic RV

Dometic leverer et komplet udvalg af klimaanlæg, markiser, varmepumper, klimastyringssystemer og meget mere for at holde din autocamper komfortabel - uanset hvor du er.

Importør: Camping Agenten

Udstillere: Dometic

 

 

Fritidsbiler (Bravia/Roadcar/Hymer)

Vi har i dag Bravia og Roadcar som eneforhandler og importør i Danmark. Ud over disse mærker har vi Hymer som er et velkendt og populært mærke fra Tyskland.

Vi har et klart mål. Vi vil vide alt om Fritidsbiler og vi vil fortælle det videre og hjælpe vores kunden med at få en fantastisk oplevelse. Vi glæder os til at ser jer og fortælle vores historie og en masse om vores fantastiske mærker.

Green Energy Scandinavia A/S

Det eneste og helt rigtige til mobilt brug - Danske campister tilbydes nu ægte CIGS-solceller.

Den ultimative frihed – du har masser af strøm med dig på turen og ingen afhængighed af landsstrøm. Fra det øjeblik lyset kommer på himlen til det forsvinder lades dit batteri konstant Virker således også på rastepladsen ned gennem Europa Dette er ikke solceller – dette er lysceller!

Hobby

Hobby er kvalitet "made in Germany". Et af branchens bedst kendte, og mest solgte brands. Hobby kommer med en All inclusive-strategi = omfattende, rejseklart standardudstyr med et fremragende forhold mellem pris og kvalitet. Positioneret i den midterste prisklasse med særligt fokus på kvalitet, der er til at betale.

 

 

 

 

 

Home is where I park

Ayo Hansen, forfatter til den danske OMNIA kogebog, Den Sultne Rejsende, foredragsholder & fuldtidsrejsende på andet år, i en campervan kommer og viser hjem og Omnia ovn frem - kig forbi til en snak om livet på hjul, 4 måneders rundrejse i Østeuropa & smag på maden og lad dig måske inspirere til næste måltid i din camper.

 

 

 

 

Ilusion

TJ Camper er forhandler af det spanske autocamper mærke Ilusion. Super kvalitet, til den rigtige pris. Virkelig flot designet autocamper. 20 års erfaring inde for autocamperen sektoren, tyk konstruktion 32mm wall, 33mm tag og 70mm gulv, høj kvalitet i alle materialer der er brugt i bilen, smart brug af LED belysning i bilen ( både inde og ude )

INTERCAMP A/S

Agent for KABE, KNAUS og WEINSBERG.

Isabella

Med en autocamper har du friheden til at rejse. Også når du har et fortelt med. Isabella fortelte til autocampere er designet til at være fleksible, fordi vi ved, at mobiliteten er lige så afgørende som den ekstra plads. Du kan vælge mellem fritstående, del- eller luftfortelte – alle sammen i den velkendte Isabella kvalitet.

Se udvalget på www.isabella.net 

JEPOTECH

JEPOTECH leverer tilbehør til autocampere.
Bl.a. LED pærer, dæktryks målere, bakkameraer, Omniview (Birdview - se camperen fra oven). 

Desuden præsentere vi på messen en virkelig nyhed.
Vores nye produktlinje i LED pærer: IMOOOD - Det er muligt at styre hver enkelt IMOOD pære i camperen
- KOM OG SE   

KABE

KABE er et svensk produceret kvalitetsprodukt og som levere helt specielle autocampere til det skandinaviske klima. Med en komfort som ikke ses andre steder i Europa, er KABE absolut high class autocampere i nordisk stil og design.

Kik forbi vores stand og se et bredt udvalg af vores modeller. 

Mød din KABE forhandler på standen.
Camping-Specialisten
www.camping-specialisten.dk  

 

KNAUS

KNAUS Autocamper - Tysk kvalitetsmærke indenfor caravan og autocampersegmentet. Design og innovation er noget af det der kendetegner KNAUS. Kik forbi vores stand og se et bredt udvalg af vores flotte modeller. Kom og se årets nyhed M.A.N. VANSATION 640 MEG - Årets kampagnemodel.

Forhandlere på standen:

Camping-Specialisten - www.camping-specialisten.dk

Antons Camping - www.antonscamping.dk  

 

Laika - Morelo

Aabybro Camping & Fritid Aps forhandler Benimar, Laika, Autostar, Randger & Morelo.

Du finder os 15 km nord for Aalborg vi sætter høj pris på at tage os tid til Jer kunder og give en god vejledning ved køb.

Hos os finder i altid et af landets største udvalg af nye og brugte biler.
Vores værksted laver alt fra klargøring, service, mekanisk rep, skader, male & glasfiber arbejde.

 

 

 

Malibu

TJ Camper er forhandler af Malibu – innovative autocampere og vans. Malibu lægger stor vægt på, at kvaliteten på bilerne er blandt den bedste i sit prissegment. I 2015 blev Malibu tildelt prisen, Innovation of the Year, af tyske AutoBild. Dette understreger også, at autocamperne fra Malibu er nytænkning, kvalitet og god pris i ét.

 

 

Marsk Camp

På Marsk Camp finder du 126 autocamperpladser, hvor vi sørger for en god base at vende hjem til, når du har været ude og opleve det smukke Vadehavsområde og Sønderjylland.

Som en stor del af Marsk Camp, hvis ikke den største, skal her nævnes Marsk Tower, som er tegnet af Bjarke Ingels Group - BIG.

Du kan komme med i lodtrækning om fine præmier, hvis du kan løse opgaven på vores stand bag scenen.

 

 

NBC Jels

NBC Jels camper, Danmarks første, største, bedste og billigst. Vi udlejer og forhandler autocamperen indenfor prisklasser der passer enhver pengepung, vi har mærker som, Frankia, Pilote og Giottiline.

Niesmann+Bischoff

Camping Parken Herning er eksklusivforhandler af topbrandet Niesmann+Bischoff – når kun det bedste er godt nok!

Hver enkelt af Niesmann+Bischoffs luksus-autocampere er - fra planlægning til levering – håndbyggede og individuelt tilpassede. De fås i tre modelserier: iSmove, Arto og Flair.

Helt ekstraordinært kan vi præsentere 3 autocampere på messen. Leveringstiden er ca. 12-15 måneder.

Ofelia autoteknik
E&P Hydraulics - Efoy - Webasto

Ofelia Auto Teknik beliggende på Sjælland udfører alt i montering på Autocampere.

Specialer :

  • EP Støtteben
  • Efoy
  • Luft-vand varmer
  • 12V Booster
  • Solceller
  • Defa Specialist center
  • Navigations systemer
  • Bak kamera systemer
  • 230 Inverter

Kom og få en snak om teknik på jeres camper, og se et lille udsnit af hvad vi kan hjælpe jer med.

OK A.M.B.A.

Ønsker du tilbud på energi, så besøg vores stand.

Vi hjælper med vores OK app, OK kort, tilbud på billig el, naturgas, mobil og forsikring.

Pintrip

Pintrip tilbyder mikrooplevelser og stiller attraktive holdepladser til rådighed hos de mere end 300 Pintrip-værter, der ofte befinder sig ude i de små lokalsamfund i Danmark.

Besøg blandt andet vingårde, gårdbutikker, kroer, destillerier, landsteder, smukke haver og små museer. Pintrip henvender sig til det nysgerrige autocamperfolk, der har lyst til gode, lokale oplevelser, samtidig med en sikker overnatning.

 

Vi glæder os til en snak på standen og er du endnu ikke Pintrip-medlem, så kom og deltag i konkurrencen om et 2021-medlemskab (udsolgt fra hjemmesiden)

 

 

Pössl

TJ Camper er forhandler af det tyske autocamper mærke - Pössl. Pössl er det største på det europæiske marked indenfor autocampere opbygget i kassevogne. Pössl var for mere end 25 år siden, den første udbyder af dette segment, og kendt for deres super gode kvalitet og sælger i dag mere end 4200 køretøjer om året. Markedsandelen på kassevogns autocampere er alene i Tyskland - 65 %.

 

 

Randger

Tag en biltur for at udforske Europa? Skal du væk i weekenden med nogle venner?

Autocamperne er designet og fremstillet i Frankrig og har alt, hvad du har brug for til livet på vejen. I en Randger kan du skifte fra Drive til Dine til Sleep mode på et øjeblik!

Importør: Camping Agenten

Udstillere: Aabybro Camping og Fritid, KG Camping & Slagelse Camping og Outdoor

RAPIDO


Din næste rejse - BEGYNDER HER.....

Du har klikket ind på Autocamper Show 2021, så derfor er du måske allerede ved at planlægge din næse rejse.Allerbedst vil du opleve den i din komfortable RAPIDO autocamper.

Kom og oplev fornemmelsen af ferie og frihed på vores Stand A-1116.

Vi glæder os til at kunne starte dine drømme her.

Teamet hos Vejle Bil Elektro ApS, Autocamper Center Vejle står klar

REIMO Van-Concept 

Vi præsenterer REIMO campervans dansk opbygget, på din favoritbil - individuelt efter dine ønsker og behov, i høj kvalitets indretnings-systemer, udviklet og produceret på vor fabrik i Tyskland. Du kan også se den prisvindende REIMO CasmpingBox på Reimo standen.


Reimo er Europas førende producent og distributør af campingudstyr til autocampere, campervans, caravans og teltcamping.
Velkommen!

 

 

Sengespinderiet

Alt indenfor skræddersyning af senge og madrasser - til hjemmet, camperen eller andet.

Besøg os, og få et godt tilbud med på vej.

Sun Living

Se de helt nye modeller fra Sun Living på AutoCamper Show i Fredericia. Sun Living bliver produceret i Slovenien af Adria Mobil fabrikken. Mød Kronjyllands Camping Center og Møllegårdens Camping på standen

 

Sunlight

Camping Parken Herning er Danmarks største forhandler af Sunlight, et tysk kvalitetsprodukt fra Hymer Gruppen og et af Europas mest fremadstormende mærker.

Sunlight autocampere, vans og camper vans er af top kvalitet, sikre, komfortable, sporty og hyggelige, har god plads og ikke mindst mange detaljer, smarte funktioner og den seneste teknologi. Sunlight er mest autocamper for pengene..

Tj Camper

Vi er ene forhandler af 5 mærker Pössl / Clever / Globe Traveller / Malibu / Ilusion og sælger også brugte velholdte Autocamper.

 

 

 

Tourne

Tourne er skabt til brug hele året rundt med deres markedsledende Armaflex isolering. Det unikke og patenterede sovesystem "Dream4system" gør det muligt at sove 4 personer komfortabelt i bilen.

Vendelbo Vans

Vendelbo Vans autocamperspecialisten i Tårs, har mere end 35 års erfaring med autocampere og er importør og forhandler af følgende mærker: McLouis, Elnagh, RollerTeam, Dethleffs, Sunlight, Bürstner. Stort specialværksted for autocampere i Tårs. Udlejning af autocampere. Egen afdeling med udstilling i Viby på Sjælland.

 

VW

Volkswagen har i mere end 40 år produceret autocampere, og familien består nu af 3 forskellige modeller.

På Volkswagens stand kan du opleve de 3 California modeller:

* Volkswagen California - Danmarks bedst solgte autocamper de seneste 5 år

* Caddy California – Danmarkspremiere

 

* Grand California

Weinsberg

Weinsberg Autocamper - Tysk kvalitetsmærke indenfor caravan og autocampersegmentet. Weinsberg produceres af Knaus Tabbert gruppen og er en del af en innovativ fabrik i det sydtyske. Kik forbi vores stand og se et bredt udvalg af vores modeller.

Forhandlere på standen:

Camping-Specialisten - www.camping-specialisten.dk

Vonsild Camping - www.vonsildcamping.com