VELKOMMEN TIL AUTOCAMPER SHOW

Danmarks eneste messe for autocamper folket

BESØG DANMARKS ENESTE AUTOCAMPER MESSE

Autocamper Show er danmarks eneste messe for Autocamperfolket og alle som har interesse for autocampere og campervans. Her kan du gå på opdagelse blandt de nyeste modeller, som denne ene gang om året er samlet et sted i MESSE C, Fredericia. I 2022 finder messen sted den 4.-6. november 2022.

Gå på opdagelse i 16.000 m2 udstillingsområde. Få brugbar vejledning af Danmark's førende importører og leverandører, der medbringer de seneste autocampere, campervans og vogne.

Find det uundværlige udstyr fra de førende brands, du lige står og mangler til at skabe hyggelige rammer eller praktiske indretningsløsninger i dit mobile hjem.

Drømmer du selv om at tage springet ud på landevejen? Kig forbi scenen og hør oplæg om alt fra de praktiske overvejelser i købet af en autocamper til spændende feriefortællinger fra ind og udland. 

Besøg destinationen for din næste drømmerejse og start din ferieplanlægning til eventyrlige rejsemål, danske campingpladser og udenlandske perler.

På området omkring MESSE C er i velkommen til at overnatte. Derudover kan I købe tilgang til Camp C eller tage en weekendtur på en nærliggende campingplads eller autocamper plads. 

I CAMP C får du adgang til aftenhygge, fælleskab og toiletfaciliteter. Nyd tre fulde messedage, afslut sæsonen i hyggeligt selskab og bliv underholdt i hygge-loungen til aften. Book jeres plads i dag, der er et begrænset antal på 150 pladser. 

Sæt din kurs mod årets åbningstider

Fredag den 4. november kl. 11 - 17 
Lørdag den 5. november kl. 10 - 17 
Søndag den 6. november kl. 10 - 16

Slut sæsonen af på perfekt vis med et ophold i Camp C.
Som noget nyt præsenterer vi et nyt overnatningsområde.
Med et weekendophold får du: 
Mulighed for tilkobling af strøm
Toiletfaciliteter tæt på campen
Adgang til HYGGE-ZONEN efter messens lukketid
.. og mon ikke der er masser af fællesskab, hygge og overraskelser.
Læs mere og se priser her

Nu hvor du alligevel har begivet dig til Fredericia, hvorfor så ikke nyde området? 
Vi har samlet en liste med hyggelige arrangementer, seværdigheder og naturoplevelser, du kan nyde, når turen går til trekantsområdet. 
Se de mange muligheder her