VELKOMMEN TIL AUTOCAMPER SHOW

Danmarks specialiserede messe for autocamperfolket

Den første weekend i november, ruller vi for 4. gang Autocamper Show ud og vi glæder os. Autocamper Show er Danmarks eneste specialiserede messe for autocamperfolket.

Rul mod MESSE C i Fredericia og oplev en udstilling fyldt med alle de nyeste autocampere & campervans, spændende udstyr og inspiration til dit næste eventyr i ind- og udland.

Vi ses i MESSE C, Fredericia. 

 

DET KAN DU OPLEVE PÅ AUTOCAMPER SHOW

Gå på opdagelse i ét spændende udstillingsområde fordelt over tre haller. Få brugbar vejledning af Danmark's førende importører og leverandører, der fremviser de nyeste modeller autocampere og campervans.

Se det nyeste udstyr fra førende brands og få fingrene i det, som du lige står og mangler til at skabe hyggelige rammer og praktiske indretningsløsninger i dit hjem på 4 hjul.

Drømmer du selv om at tage springet ud på landevejen? Kig forbi scenen og hør oplæg om alt fra de praktiske overvejelser i købet af en autocamper til spændende rejsefortællinger fra ind og udland. 

Få inspiration og gode råd til din næste tur. På messen kan du starte ferieplanlægning til eventyrlige rejsemål og møde både campingpladser, turudbydere og destinationsapps.

 

FØLG MED PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM


På vores sociale medier deler vi ugentligt nyheder, information og rejsetips. Følg med på både Facebook og Instagram og vær opdateret
på alt lige fra oplevelsesrige bucket-list rejsemål og inspirerende sceneoplæg, til nye udstillere og billeder fra opbygningen. 

WEEKENDTUR MED FULDT UDBYTTE

Nu hvor du alligevel har begivet dig til Fredericia, hvorfor så ikke nyde området? 
Vi har samlet en liste med hyggelige arrangementer, seværdigheder og naturoplevelser, du kan nyde, når turen går til trekantsområdet. 

Se de mange muligheder her