BESØG DANMARKS ENESTE AUTOCAMPER MESSE

Autocamper Show er danmarks eneste messe for Autocamperfolket og alle som har interesse for autocampere og campervans. Her kan du gå på opdagelse blandt de nyeste modeller, som denne ene gang om året er samlet et sted i MESSE C, Fredericia. I 2022 finder messen sted den 4.-6. november 2022.

Gå på opdagelse i 16.000 m2 udstillingsområde. Få brugbar vejledning af Danmark's førende importører og leverandører, der medbringer de seneste autocampere, campervans og vogne.

Find det uundværlige udstyr fra de førende brands, du lige står og mangler til at skabe hyggelige rammer eller praktiske indretningsløsninger i dit mobile hjem.

Drømmer du selv om at tage springet ud på landevejen? Kig forbi scenen og hør oplæg om alt fra de praktiske overvejelser i købet af en autocamper til spændende feriefortællinger fra ind og udland. 

Besøg destinationen for din næste drømmerejse og start din ferieplanlægning til eventyrlige rejsemål, danske campingpladser og udenlandske perler.

På området omkring MESSE C er i velkommen til at overnatte og få det fulde ud af jeres oplevelse. Mød andre autocampister til fællesspisning og hyggelige arrangementer. 

Åbningstider følger, men sæt allerede kryds i kalenderen til 2022


Fredag den 4. november
Lørdag den 5. november
Søndag den 6. november