Efter en lang og indholdsrig messedag på Autocamper Show, kan det være rart at koble af. Her får du et udpluk af oplevelser og seværdigheder og andet godt, I kan opleve når i alligevel er i området. 

Oplev det tidligere aktive forsvarsanlæg, som har været fredet siden 1917. Vandr rundt i de 18 km lange stisystemer, lej en nøgle på Fredericia Biblioteket og gå til tops i Vandtårnet eller medbring en picnickurv og et tæppe og nyd frokosten i det fascinerende landskab. 

Læs mere om Fredericia Vold og historien her

Når der er styr på både Autocamper, nye oplevelser og udstyr, kan I tage en tur ned i Fredericia Midtby. Med over 1,4 km gågade, er der rig mulighed for lidt lækkert til ganen og måske en fornyelse af campinghabitten. 

Se åbningstider lige her

Madsby Legepark er Danmarks Største gratis legepark, hvor både børn og barnlige sjæle kan svinge sig i reb, køre ræs på Mooncars og besøge Mini-Zoo. Med en kåring som "Danmarks Sjoveste Legeplads" er den helt klart et besøg værd og den ligger kun 5 min fra Autocamper Show. 

Gå på opdagelse her

Besøg Danmarks største naturpark; Naturpark Lillebælt. Her kan du opleve en af verdens tætteste bestande af hvaler (de små marsvin), gå på opdagelse i de kystnære landskaber og spotte det fantastiske dyre- og fugleliv i og omkring parken. 

Læs meget mere her 

Foto Credit: Visit Fredericia

Den gamle Lillebæltsbro er næsten nabo til Messe C og Autocamper Show. Hvis I er ude efter et adrenalinkick, en flot udsigt og et sus i maven, så er Bridgewalking lige noget for jer. 

Læs mere her 

Blot 20 minutters kørsel fra Autocamper Show ligger det gratis oplevelsescenter; Økolariet. I Økolariet er der fokus på aktiv læring og det fedeste er, at man må "se med hænderne". Ved du f.eks. hvordan skrald skal sorteres, hvordan hjernen fungerer eller hvordan der ser ud under havets overflade? 

Besøg Økolariet lige her

Afrika eller Givskud Zoo? 40 minutters kørsel fra Fredericia kan I opleve Givskud Zoo, hvor I kan tage på Safari i jeres egen bil. Her kan I både opleve giraffer, løver og zebraer helt tæt på. Der er også mulighed for at tage en tur tilbage til Dinosaurussernes tid - her ligger nemlig Danmarks Største Dinosaurpark, hvor de mægtige dinosaurusser er opført i 1:1 målestok. 

Oplev løvebrøl og brilleaber lige her