Her på siden kan du følge med i de seneste nyheder om AUTOCAMPER SHOW. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, som blandt andet fortæller om de nyeste udstillere, de foredrag du kan opleve og om hvilke oplevelser du får, ved at rulle ind forbi MESSE C.

Vi glæder os til at inspirere dig til dit næste ferieeventyr på fire hjul.


Svinger du forbi AUTOCAMPER SHOW i MESSE C er du velkommen til at overnatning på vores parkeringsplads. Der vil ikke være mulighed for at få strøm tilkoblet.  

Læs mere om muligheden her

Arealet udvides med 4000 kvadratmeter på Danmarks første ”rene” autocamper-udstilling, som finder sted i efteråret i Fredericia

Læs mere her

På Autocamper Show kan du høre om hvordan familien Bech rejste verden rundt i autocamper.

Læs mere her

Billetsalget er kommet godt fra start til Danmarks eneste autocamper-udstiller, som afvikles i coronatrygge rammer i MESSE C Fredericia

Læs mere her

De fleste ejere af en autocamper bruger primært deres rullende hjem i ferierne. Men den 40-årige grafiker og fotograf Anja Robanke fra Odense er gået skridtet videre. Forrige år opsagde hun sit hus, solgte indboet og de fleste af sine ejendele og købte en autocamper for at realisere drømmen om at rejse og arbejde på samme tid. Anja slår vejen ind forbi Autocamper Show i Fredericia om fortæller hun om livet på fire hjul.

Læs mere her