NYHEDER OM AUTOCAMPER SHOW

Her på siden kan du følge med i de seneste nyheder om AUTOCAMPER SHOW. Der vil løbende blive lavet nyheder, som blandt andet fortæller om de nyeste udstillere, de foredrag du kan opleve og om hvilke oplevelser du får, ved at rulle ind forbi MESSE C.

Vi glæder os til at inspirere dig til dit næste ferieeventyr på fire hjul.

BLOGINDLÆG

Imens du venter på næste udgave af Autocamper Show, så drag da ud på eventyr! Vi bringer her forskellige blogindlæg - fyldt med oplevelser, læring og gode råd.

Op til årets Autocamper Show sætter vi fokus på vores smukke hjemland, Danmark, på vores sociale medier. 

Læs mere her

Den sidste autocamper er kørt hjem fra MESSE C's tredje Autocamper Show, og nu gør vi status på en veloverstået messe og endnu en stor succes.

Læs mere her

Så er det igen blevet tid til messen for store oplevelser på fire hjul. MESSE C i Fredericia byder for tredje år i træk velkommen til Autocamper Show. 

Læs mere her

50-årige Henrik Træholt sagde sidste år sit velbetjente job op, solgte hus og bil og tog til Spanien for at bo i en autocamper. Nu er han til Danmark for at deltage i Autocamper Show d. 3-5. november. 

Læs mere her

En rejse til Island i en uge blev livsændrende for Anja Robanke. Så snart hun kom hjem, ville hun afsted igen. Lysten til at rejse voksede, og i 2019 skiftede hun hjemmet på Fyn ud med et rullende hjem.

Læs mere her

Antallet af nyregistrerede autocampere steg eksplosivt fra januar 2019 til december 2021. Stigningen er ikke fortsat i samme høje gear, men man skal ikke lade sig narre. 

Læs mere her

Ekstraudstyr forøger både komfort og sikkerhed - men hold øje med vægten. Læs hvad der er vigtigt for Søren og hvilke ting der står (og ikke står) på hans ønskeliste.

Læs mere her

Coronapandemien satte en kæp i hjulet for udlandsrejser, men det vakte TV-vært Cecilie Hothers lyst til at se Danmark fra en ny vinkel - i en autocamper, sammen med familien.

Læs mere her

Mange skifter campingvognen ud med en autocamper og oplever at blive frie. Nu kan de fricampe gratis. De kan lynhurtigt slå op - og ned og køre videre efter bedre vejr.

Læs mere her

I dette blogindlæg kommer Biljana Lozo med hendes bedste anbefalinger til Bosnien og Hercegovina. Et udførligt skriv om de mange oplevelser, der bare venter på at blive opdaget.

Læs mere her

I denne artikel vil vi guide dig gennem nogle centrale overvejelser, der vil hjælpe dig med at finde den perfekte autocamper, som passer til dine behov og ønsker.

Læs mere her

Her er 10 værdifulde råd til dig, der planlægger din første autocamperferie, så du kan opleve den fantastiske og frihedsfyldte ferieform.

Læs mere her

I dette blogindlæg kan du opdage de seneste trends inden for autocampere og udstyr. Her spiller smart teknologi, fleksible rum og bæredygtighed bl.a. en vigtig rolle. 

Læs mere her

I vores inspirationsblog, bringer vi her et indlæg fra @eventyrpåhjul. Familien Elsby rejste i maj og juni, Sydeuropa tyndt i deres VW California Ocean og I får her de skarpeste tips fra familien. 

Læs mere her

Anja Robanke har en helt særlig kærlighed til Island. I dette første blogindlæg, guider hun til hvordan autocamperfolket får vognen med og oplever det allerbedste øen har at byde på.

Læs mere her