Her på siden kan du følge med i de seneste nyheder om AUTOCAMPER SHOW. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, som blandt andet fortæller om de nyeste udstillere, de foredrag du kan opleve og om hvilke oplevelser du får, ved at rulle ind forbi MESSE C d. 30. oktober - 1. november.

Vi glæder os til at inspirere dig til dit næste ferieeventyr på fire hjul.


I forbindelse med Autocamper Show 2020, vil der være mulighed for at overnatte i egen autocamper.

Detaljer herom og link til billetter offentliggøres senere på året. Du kan med fordel følge vores Facebook side, og dermed få besked, når der er nyt herom. 

Følg med på Facebook her

På Autocamper Show kan du høre om hvordan familien Bech rejste verden rundt i autocamper.

Læs mere her

Arealet udvides med 4000 kvadratmeter på Danmarks første ”rene” autocamper-udstilling, som finder sted i efteråret i Fredericia

Læs mere her

Salget af autocampere er i kraftig vækst – i efteråret går branchen for første gang ”solo” og præsenterer 120 spritnye modeller på ”AUTOCAMPER SHOW” i Fredericia.

Læs mere om AUTOCAMPER SHOW her

De fleste ejere af en autocamper bruger primært deres rullende hjem i ferierne. Men den 39-årige grafiker og fotograf Anja Robanke fra Odense er gået skridtet videre. Sidste år opsagde hun sit hus, solgte indboet og de fleste af sine ejendele og købte autocamperen "Bumle" for at realisere drømmen om at rejse og arbejde på samme tid. Anja slår vejen ind forbi Autocamper Show i Fredericia om fortæller hun om livet på fire hjul.

Læs mere her