Her på siden kan du følge med i de seneste nyheder om AUTOCAMPER SHOW. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, som blandt andet fortæller om de nyeste udstillere, de foredrag du kan opleve og om hvilke oplevelser du får, ved at rulle ind forbi MESSE C.

Vi glæder os til at inspirere dig til dit næste ferieeventyr på fire hjul.


Outdoor Camping: Autocamper Show blev “kæmpe succes”

Se video og læs anmeldelsen her

Autocamperen: Premieren på Autocamper Show blev et tilløbsstykke

Stor succes for ny landsdækkende autocamper-udstilling i Fredericia, som havde flere end 9.000 besøgende i weekenden 12. til 14. november 2021

Læs hele artiklen her

Fantastiske Ferier: Autocamper Show er kommet for at blive

Online magasinet Fantastiske Ferier var forbi Autocamper Show 2021 og anmelderne var bl.a. begejstrede for messens klare fokus: Autocampere og ikke så meget andet. 

Læs mere her

Dansk Autocamper Forening: Succes på Autocamper Show i Fredericia

 Læs hele historien her

Campingbladet: MESSE C byder velkommen til Danmarks første Autocamper Show

Læs artiklen her

 

Første autocamper-messe blev afholdt i Fredericia

TV-Lillebælt besøgte den første autocamper-messe, Autocamper Show 2021 og det kom der en fin reportage ud af. 

Se indslaget her

 

Danmarks første camper-udstilling

TV Aarhus besøgte Autocamper Show 2021 - Danmarks første camper udstilling.

Se indslaget her


Stor succes for ny landsdækkende autocamper-udstilling i Fredericia, som havde flere end 9000 besøgende i weekenden - Den forsigtige forventning var 2500 besøgende, drømmen var 5000 besøgende - og facit blev en næsten overvældende tilstrømning på godt 9000 gæster, da der i weekenden var premiere på Autocamper Show.

 

Læs mere her

De fleste ejere af en autocamper bruger primært deres rullende hjem i ferierne. Men den 40-årige grafiker og fotograf Anja Robanke fra Odense er gået skridtet videre. Forrige år opsagde hun sit hus, solgte indboet og de fleste af sine ejendele og købte en autocamper for at realisere drømmen om at rejse og arbejde på samme tid. Anja slår vejen ind forbi Autocamper Show i Fredericia om fortæller hun om livet på fire hjul.

Læs mere her

Svinger du forbi AUTOCAMPER SHOW i MESSE C er du velkommen til at overnatning på vores parkeringsplads. Der vil ikke være mulighed for at få strøm tilkoblet.  

Læs mere om muligheden her

Arealet udvides med 4000 kvadratmeter på Danmarks første ”rene” autocamper-udstilling, som finder sted i efteråret i Fredericia

Læs mere her

På Autocamper Show kan du høre om hvordan familien Bech rejste verden rundt i autocamper.

Læs mere her

Billetsalget er kommet godt fra start til Danmarks eneste autocamper-udstiller, som afvikles i coronatrygge rammer i MESSE C Fredericia

Læs mere her