Her på siden kan du følge med i de seneste nyheder om AUTOCAMPER SHOW. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, som blandt andet fortæller om de nyeste udstillere, de foredrag du kan opleve og om hvilke oplevelser du får, ved at rulle ind forbi MESSE C.

Vi glæder os til at inspirere dig til dit næste ferieeventyr på fire hjul.

Inspiration, nyheder og god stemning. Autocamper Show 2022 er gået på hæld. Veltilfredse udstillere, masser af udstyr og en ny camp tegnede årets messe.
Vi bringer det seneste om årets messe og besøgstal. 

Læs mere her

Årets messe bugner af spændende nyheder i autocampere, campervans og udstyr. Kom med til en verdenspremiere når Fritidsbiler præsenterer én helt ny en af slagsen. 

Læs mere her

I vores inspirationsblog, bringer vi her et indlæg fra @eventyrpåhjul. Familien Elsby rejste i maj og juni, Sydeuropa tyndt i deres VW California Ocean og I får her de skarpeste tips fra familien. 

Læs mere her

Anja Robanke har en helt særlig kærlighed til Island. I dette første blogindlæg, guider hun til hvordan autocamperfolket får vognen med og oplever det allerbedste øen har at byde på.

Læs mere her

 

Overnatter I i Camp C, så har vi et spændende event til jer. Klik videre og se hvad I kan hygge med fredag aften, som overnattende gæster.

Læs mere

Gæster i Camp C, kan lørdag aften kl. 20.00 opleve ægte autocamper stand-up når DACF præsenterer komiker Nikolaj Wulff i Hygge-Zonen. Her dykker han ned i alt fra sommerens autocamper problematik og autocampister som folkefærd. 

Læs mere her

Mød journalist & influencer, Isabella Alberte og kæresten Simon. Til dagligt bor de sammen med ”Moffe” på 97 år. Det har de gjort de sidste 7 år, og til Autocamper Show kan i høre mere om deres mange fantastiske eventyr i Autocamper.

Læs mere her

 

 

I år præsenterer vi noget helt nyt. Hav god tid til at opleve alle de nyeste autocampere, planlæg din næste oplevelse og få rejseinspiration og tips fra scenen. Slut sæsonen af i godt selskab, nyd hyggeligt fællesskab og tag et weekendophold ved Autocamper Show. 

Læs mere her 

Pelle vil fortælle om deres første tur i autocamper rundt i Californien. Det var overraskende nok en lidt kold fornøjelse, men det har ikke afskrækket dem fra mere – de var vilde med rejseformen.

Læs mere om oplægget her

Mangler du inspiration til autocamperen? Drømmer du om at rejse Europa tynd i campervan? Hvad enten det er en dagstur, en partout eller en overnatning med egen autocamper, så er billetsalget åbent til Autocamper Show 2022. 

Køb din billet i dag

Stor succes for ny landsdækkende autocamper-udstilling i Fredericia, som havde flere end 9000 besøgende i weekenden - Den forsigtige forventning var 2500 besøgende, drømmen var 5000 besøgende - og facit blev en næsten overvældende tilstrømning på godt 9000 gæster, da der i weekenden var premiere på Autocamper Show.

 

Læs mere her

Outdoor Camping: Autocamper Show blev “kæmpe succes”

Se video og læs anmeldelsen her

Autocamperen: Premieren på Autocamper Show blev et tilløbsstykke

Stor succes for ny landsdækkende autocamper-udstilling i Fredericia, som havde flere end 9.000 besøgende i weekenden 12. til 14. november 2021

Læs hele artiklen her

Fantastiske Ferier: Autocamper Show er kommet for at blive

Online magasinet Fantastiske Ferier var forbi Autocamper Show 2021 og anmelderne var bl.a. begejstrede for messens klare fokus: Autocampere og ikke så meget andet. 

Læs mere her

Dansk Autocamper Forening: Succes på Autocamper Show i Fredericia

 Læs hele historien her

Campingbladet: MESSE C byder velkommen til Danmarks første Autocamper Show

Læs artiklen her

 

Første autocamper-messe blev afholdt i Fredericia

TV-Lillebælt besøgte den første autocamper-messe, Autocamper Show 2021 og det kom der en fin reportage ud af. 

Se indslaget her

 

Danmarks første camper-udstilling

TV Aarhus besøgte Autocamper Show 2021 - Danmarks første camper udstilling.

Se indslaget her


Svinger du forbi AUTOCAMPER SHOW i MESSE C er du velkommen til at overnatning på vores parkeringsplads. Der vil ikke være mulighed for at få strøm tilkoblet.  

Læs mere om muligheden her

Arealet udvides med 4000 kvadratmeter på Danmarks første ”rene” autocamper-udstilling, som finder sted i efteråret i Fredericia

Læs mere her