HVOR MANGE KVADRATMETER SKAL DU BRUGE?

Tag et kig i tabellen herunder og se hvor mange kvadratmeter du skal bruge.

Tag endelig kontakt til vores Key Account Helle, på hdn@slet-dette.messec.dk, ved evt. spørgsmål eller booking, eller klik dig videre til "book en stand" formularen i bunden af siden. 

*Alle priser er i danske kroner og eks. moms.
Tekniske ydelser som strøm, ekstra lys, tæppe tilkøbes.


KAN VI HJÆLPE MED NOGET?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller sparring.

Du kan kontakte teamet på mail eller telefon - vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige placering og svare på andre spørgsmål, du måtte have. 

 

Key Account
Helle Dyg Nielsen 

+45 2148 0321
hdn@slet-dette.messec.dk

Hvis du er udstiller, kommer du med garanti til at tale med Helle. Helle har styr på halplanen og står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige placering på messen. Ønsker du at booke en stand, så ring til Helle - hun sidder klar ved telefonen.


HVEM UDSTILLER PÅ AUTOCAMPER SHOW?

På Autocamper Show udstiller leverandører og importører af autocampere og campervans de mest interessante modeller og vogne, som kommer til Danmark. Derudover udstiller en række leverandører af udstyr og tilbehør, til netop autocampere og campervans, deres nyeste sortiment.   

Det er her de besøgende kan gå på opdagelse i næste års modeller og med egne øjne se det nyeste og mest spændende på markedet. 

Book Stand