SÆT KURSEN MOD...

Vi har samlet en masse destinationer, lande, og seværdigheder - og vi tør næsten godt garantere, at du kan finde minimum én ting, som du endnu ikke har oplevet. Opdatér Bucket Listen og rul afsted på eventyr - vi fylder nye punkter på løbende.

NORDEUROPA

Danmark har mange skatte og en af dem er Rebild Bakker og Rold Skov - området er et mekka for naturelskere, vandreentusiaster og mountainbike "ryttere".

Man kan gå og cykle rundt i flere timer og stadig kun have opdaget en lille del af området - faktisk skal man passe på, at man ikke "farer vildt" i den fantastiske natur.

Gå på opdagelse 

Sæt kursen mod Norge og skift camperen ud med en RIB-båd - bare lige for en dag. Husk det varme tøj, redningsvesten på, udover bølgerne og oplev Senja fra en helt ny vinkel.

Øhavet omkring Senja er vildt og helt unikt - nogle kalder det endda for det Arktiske Caribien med dets storslåede natur, kridhvide strande og stejle klippevægge der ender i vandet.

Mere om det Arktiske Caribien

Tril autocamperen ombord på båden, slap af og nyd turen, inden Island og alle de mange eminente naturoplevelser tager pusten fra jer.

Der er rigeligt at opleve i landet af ild og is og med en autocamper er det forholdsvist nemt at komme fra den ene naturoplevelse til den anden - her skal der selvfølgelig tages højde for vejret, usikre veje, off-road mm. 

Gå på opdagelse i naturoplevelserne


CENTRALEUROPA

Ruller I gennem Tyskland i den nærmeste fremtid, så gør et par dages stop ved de forskellige vingårde i Mosel-flodens vinområde, som er Tysklands ældste vinregion.

Bliv imponeret af de skrånede vinmarker ned mod floden, nyd de mange små og hyggelige byer i Mosel-området og nyd smagen af riesling-vinene, der er blandt de bedste hvidvine i verden. 

Flere tips til Mosel

Oplev forskellige steder og destinationer på samme ferie, nyd det fantastiske klima og oplev specialiteterne på de forskellige øer. 

Flere af øerne er udstyret med suveræne campingpladser, med en fantastisk beliggenhed, gode faciliteter, pool, strand, underholdning og god mad - så bliver det næsten ikke bedre. 

Campingpladser og Oplevelser


VESTEUROPA

Glemmer man at slå betalingsveje til, når man sætter kursen mod Millau-viadukten; verdens højeste vejbro, bliver man ledt en omvej, ned gennem Millau-dalen. 

Millau-dalen byder på en gammel jernbaneby hugget ind i klippesiderne, fantastisk natur, ro og idyl, historie og synet af den majestætiske bro; Millau-viadukten, som tårner 246 meter over jorden. 

Flere oplevelser i Millau-dalen

A trip down memory lane...

Normandiets kyst er fyldt med historie, især ift. Europas befrielse i 1944

På turen langs kysten møder I flere mindesmærker, storslået natur og henlagte slagmarker, der giver et meget levende indtryk af besættelse og kampe 

Must see's langs invasionskysten

Teatret er også kendt som "Teatret på Havet", hvor der den dag, i dag, stadig kan opleves forestillinger. 

Dets unikke og flotte placering, på kanten af en klippe, gør desuden det fascinerende byggeri til en stor turistattraktion. Men husk at tjekke kalenderen, inden I lægger vejen forbi - der er nemlig op til flere ugentlige forestillinger, hvor teatret af gode grunde er optaget.

På tur i England


SYDEUROPA

Piemonte er den perfekte destination for mad- og vinelskere! De er nemlig kendt for deres slowfood, som indebærer oste, trøfler, svampe, vine mm. der har en lang, men meget vigtig modningstid. 

På køreturen gennem det fantastiske landskab fyldt med gamle vingårde, bjergtinder og uberørt skov, er det oplagt at indlægge flere stops og smage på de mange delikatesser.

Opdag mere

Paestum i Syditalien er Italiens græske kulturskat.

Her finder I udgravningen er Poseidonia - byen er fra år 600 f.Kr. og til ære for den græske havgud Poseidon.

I den udgravede by Poseidonia, kan I både nyde synet af et amfiteater, flotte mosaikgulve, helt almindelige huse og intet mindre end tre meget velbevarede tempelruiner 

Mere om Poseidonia


SYDØSTEUROPA

Tag turen til Albanien og sæt kursen mod Permet. I Permet finder du et fantastisk naturfænomen; nemlig naturlige varme kilder, der danner rammen om nogle hyggelige, afslappende og naturskønne timer. 

Når du alligevel har sat kursen mod Permet, kan vi anbefale at blive et par dage og opleve lidt mere. Vi har samlet nogle af oplevelserne i et inspirationsindlæg. 

Læs mere her

Oplev det autentiske Grækenland på halvøen Peloponnes. På Peloponnes findes størstedelen af de fantastiske arkæologiske udgravninger; Olympia, Delfi, Mykene, Epidaurus, Mystras m.fl. 

Husk også at nyde den græske kultur, med alt hvad der hører sig til; hyggelige taverner, græsk salat, de hjertevarme grækere, en Mythos øl og et glas ouzo.

Find flere oplevelser

Hvis I ikke har besøgt Bosnien, så er det bare med at komme afsted - det farverige og naturskønne land burde være på alles Bucket List.

En af de helt store oplevelser er Kravica Waterfall, der er en del af Kravica Nature Park - her kan I vandre rundt i naturen, bade i den sø der bliver dannet af vandfaldet og nyde synet af de 25 meter høje falls, der vælter ned over klippesiden.

Mere om Bosnien