Med opbakning fra de største importører fra autocamperbranchen arrangerer MESSE C nu Danmarks eneste messe målrettet autocamperfolket. 

Messen er en kombination af

  • udstilling af de nyeste autocampermodeller
  • demonstrationer
  • foredrag
  • events


På autocamper show kan du opleve danske importører og forhandlere af autocampere, som fremviser minimum tre nye autocampere af hvert brand.

Desuden kan du opleve et udvalg af udstillere, som tilbyder services, produkter, oplevelser eller viden til nuværende og kommende autocamper-ejere. 


Hold dig opdateret på nyhederne om AUTOCAMPER SHOW.

Følg med på:

Facebook 

Instagram

Følg autocamper show
På LinkedIn og Facebook kan du følge med i nyheder, udstillere og meget mere omkring Autocamper show.

FONDEN MESSE C

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia
+45 7592 2566
messec@messec.dk
CVR. NR: 35428119


I MESSE C har vi store ambitioner på vores kunders vegne. Vi ønsker at være dit foretrukne messe-, konference- og eventsted. Hos MESSE C får du en masse foræret. Blandt andet beliggenheden lige i midten af Danmark og 3500 gratis parkeringspladser.

C for centrum
Vi ligger lige i hjertet af Danmark - 10 minutter fra motorvejen, 5 minutter fra banegården, 40 minutter fra lufthavnen, 5.000 overnatninger inden for 20 minutters kørsel, 26 restauranter i nærheden, 5 minutter til vandet, under 1 minut til service.

C for center
Vi er et messe-, event- og konferencecenter med 33.000 kvadratmeter under ét tag, 4 haller med plads til 10.000 spisende gæster i hal A, 5 møderum med plads til 700 mennesker, 3.000 hunde eller 300 både. Vi er klar til servering af 24.000 tapas eller 12.000 drinks eller bare lade en enkelt flaske champagne springe!

C for charme
Vi har charme og selvtillid - og gør det let, lækkert og ligetil for dig og dine gæster. Vi er ikke bange for at skrue op for charmen og gøre alt for at give en oplevelse, der rammer det høje C - det er nemlig vores ambition.

Vi er altid klar til en uformel kop kaffe og en rundvisning - kom selv og C.