HVAD ER AUTOCAMPER SHOW?


Autocamper Show er en messe, der er dedikeret til autocampere og det frie liv på 4 hjul. Udstillingen samler landets importører og forhandlere og tilbyder gæsterne en mulighed for at afsøge markedet for både vogne, udstyr og oplevelser - samlet på ét sted.

På Autocamper Show kan vores gæster udforske 200+ af de nyeste autocampere og camper vans og blive klogere på det uundværlige udstyr, der gør rejsen til en fantastisk oplevelse. Der er også mulighed for at tale med producenterne og forhandlere af autocampere og udstyr for at få yderligere information og rådgivning. Er bilen allerede i hus kan gæsterne finde inspiration til nye spændende rejsemål og booke sig ind ved de repræsenterede campingpladser, destinationer og turguides.

Messens program inkluderer foredrag, workshops og seminarer, der dækker emner som valg af det rigtige udstyr, rejsefortællinger, kørsel og sikkerhed og vedligeholdelse og reparation af autocampere. Der er også forskellige underholdningsaktiviteter og konkurrencer for at gøre oplevelsen sjov og interaktiv for besøgende i alle aldre.

Autocamper Show finder sted hvert år i den første weekend af november og tiltrækker både erfarne autocampere og personer, der er nye til camperlivet. Messen giver en god mulighed for at opdage de nyeste trends og innovationer inden for branchen og er et must-visit for alle, der elsker at rejse og opleve naturen og nye steder på en fri og autentisk måde.

ÅBNINGSTIDER OG LOKATION

Autocamper Show løber af stablen d. 1.-3. november 2024
i MESSE C Frederecia. 

Åbningstider: 
Fredag d. 1. november kl. 11.00 - 17.00
Lørdag d. 2. november kl. 10.00 - 17.00
Søndag d. 3. november kl. 10.00 - 16.00


 

FØLG MED PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM


På vores sociale medier deler vi ugentligt nyheder, information og rejsetips. Følg med på både Facebook og Instagram og vær opdateret
på alt lige fra oplevelsesrige bucket-list rejsemål og inspirerende sceneoplæg, til nye udstillere og billeder fra opbygningen. 


Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og være den første til at få tilsendt inspiration, information om messen og nyheder. Her sender vi bl.a. nye Bucket List Punkter, info om billetsalg, artikler om trends og det nyeste udstyr og blogindlæg. 

FONDEN MESSE C

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia
+45 7592 2566
messec@messec.dk
CVR. NR: 35428119


I MESSE C har vi store ambitioner på vores kunders vegne. Vi ønsker at være dit foretrukne messe-, konference- og eventsted. Hos MESSE C får du en masse foræret. Blandt andet beliggenheden lige i midten af Danmark og 3500 gratis parkeringspladser.

C for centrum
Vi ligger lige i hjertet af Danmark - 10 minutter fra motorvejen, 5 minutter fra banegården, 40 minutter fra lufthavnen, 5.000 overnatninger inden for 20 minutters kørsel, 26 restauranter i nærheden, 5 minutter til vandet, under 1 minut til service.

C for center
Vi er et messe-, event- og konferencecenter med 33.000 kvadratmeter under ét tag, 4 haller med plads til 10.000 spisende gæster i hal A, 5 møderum med plads til 700 mennesker, 3.000 hunde eller 300 både. Vi er klar til servering af 24.000 tapas eller 12.000 drinks eller bare lade en enkelt flaske champagne springe!

C for charme
Vi har charme og selvtillid - og gør det let, lækkert og ligetil for dig og dine gæster. Vi er ikke bange for at skrue op for charmen og gøre alt for at give en oplevelse, der rammer det høje C - det er nemlig vores ambition.

Vi er altid klar til en uformel kop kaffe og en rundvisning - kom selv og C.