ALT DU SOM UDSTILLER SKAL VIDE OM AUTOCAMPER SHOW

Som udstiller hos MESSE C er du i trygge og erfarne hænder - vi har nemlig mere end 100 års erfaring, og vi elsker det, vi laver.

Her på siden finder du alt, hvad du har brug for at vide som udstiller på AUTOCAMPER SHOW. Har du yderligere spørgsmål, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Med opbakning fra hele branchen tiltrak anden version af Autocamper Show i 2023 8.220 besøgende. I 2023 var der igen stor tilfredshed blandt messens udstillere, som oplevede relevante og målrettede besøgende.

De besøgende kan deles op i to grupper:

Erfarne autocampister, som allerede har en autocamper, og som ønsker at blive opdateret på de nyeste modeller, tilbehør og få inspiration til deres næste destination.

Potentielle førstegangskøbere som vil undersøge markedet, og mangler inspiration og vejledning til at komme i gang og som evt. vil skifte båd, sommerhus eller campingvogn ud med et fristed på 4 hjul.

FAKTA OM AUTOCAMPER SHOW FRA 2023

86 af 100
I UDSTILLERTILFREDSHED

GÆSTER I 
MÅLGRUPPEN

NYE VOGNE
OG MODELLER

HVEM UDSTILLER PÅ AUTOCAMPER SHOW?

På Autocamper Show udstiller leverandører og importører af autocampere og campervans de mest interessante modeller og vogne, som kommer til Danmark. Derudover udstiller en række leverandører af udstyr og tilbehør, til netop autocampere og campervans, deres nyeste sortiment.   

Det er her de besøgende kan gå på opdagelse i næste års modeller og med egne øjne se det nyeste og mest spændende på markedet. 

Book Stand 

 

 

 

HVAD VIL DU GERNE UDSTILLE?

Klik dig videre herunder for nærmere information om mulighederne inden for de produkter du gerne vil vise frem til Autocamper Show. 

HVAD KAN VORES GÆSTER OPLEVE PÅ AUTOCAMPER SHOW?


Ud over en flot præsentation af de nyeste autocampere, kan de besøgende blandt andet glæde sig til:

Inspirerende indlæg på scenen
Udveksling af viden, tips og ideer med andre autocamper-ejere
Mulighed for at få vejet din autocamper
Faciliteter til overnatning i egen autocamper

I 2023 udvidede vi messearealet med endnu en hal, så hele messen kunne opleves i tre haller. 

HVORDAN MARKEDSFØRES
AUTOCAMPER SHOW?


Kendskabet til Autocamper Show spredes via Facebook, YouTube, hjemmeside, nyhedsbreve og bannerannoncering. 

Indsatsen støttes op med pressemeddelelser og annoncering i fagblade og foreningsblade.

Udstillerne bakker op om markedsføringen i deres butikker, nyhedsbreve, på hjemmesider og sociale medier.

TRANSPARENT LOGO


Lad os sammen markedsføre for Autocamper Show og give de besøgende et indblik i de mange udstillere de kan møde på messen. Download vores logo og tilføj det på jeres sociale medier, i mails, på hjemmeside mm. 

Når vi kommer tættere på messen, sender vi også et marketing kit, der indeholder flere logoer, mailsignaturer og diverse ideer og materiale til SoMe. Tryk på logoerne nedenfor, så har du mulighed for at gemme dem ned på din online enhed.