Autocamper Show har vokseværk

Arealet udvides med 4000 kvadratmeter på Danmarks første ”rene” autocamper-udstilling, som finder sted i efteråret i Fredericia

I weekenden den 12.-14. november byder MESSE C indenfor til et nyt slaraffenland for det hastigt voksende autocamper-folk i Danmark, når Autocamper Show åbner dørene til mindst 120 af de nyeste autocampere og campervans. Dertil kommer en lang række udstillere med udstyr, services, udlejning og rådgivning målrettet mod det frie liv på fire hjul.

Opbakningen til det nye forum har været så markant fra alle de store importører samt udstillere, foreninger og organisationer på området, at udstillingsområdet nu udvides med 4000 kvadratmeter. Autocamper Show rykker således ind i MESSE C’s kæmpe Hal A, hvor der er 16.000 kvadratmeter til rådighed.

Spændende foredrag

Ud over fristende nye køretøjer og udstyr byder messen på en række spændende foredrag om netop eventyr i det store udland. Fotograf og grafiker Anja Robanke fortæller om at leve, rejse og arbejde i sin autocamper, og den tidligere sportsdirektør i Brøndby, Troels Bech, fortæller om at tage på jordomrejse med sin store familie.

Autocamper Show har en stærk komite af fagfolk til at hjælpe med at skabe det bedst mulige set-up for branchen og de besøgende – og gruppen er netop blevet udvidet med Jens Brendstrup fra Camping Outdoor Danmark og Anne-Vibeke Isaksen fra Dansk Camping Union, fortæller Charlotte Buus.