Herunder kan du se udstillerlisten for Autocamper Show 2023.
Hold endelig øje i det nye år, når vi opdaterer listen med udstillere til 2024.

Aabybro Camping & Fritid Aps

Du finder os 15 km nord for Aalborg - vi sætter høj pris på at tage os tid til jer kunder og give en god vejledning ved køb.

Hos os finder i altid et af landets største udvalg af nye og brugte biler.
Vores værksted laver alt fra klargøring, service, mekanisk reparation, skader samt male & glasfiber arbejde.

Find Aabybro Camping & Fritid på stand A-1328.

Adria

Adria hører til blandt Europas mest populære og bedst sælgende mærker inden for autocampere og campingvogne. Adria tilbyder en bred vifte af autocampere, som kommer i adskillige udgaver med forskellig længde, bredde, indretning og udstyr.

Find Adria på stand A-1106.

Ahorn

Ahorn Danmark er importør af Ahorn campere i Danmark og det er vi stolte af.

Ahorn camper er et af Tysklands hurtigt voksende mærker både indenfor kvalitet og ikke mindst prisen, et prisleje hvor alle kan være med, hvad enten du tænker køb, leje eller leasing. 

Find Ahorn på stand A-1216.

AL-KO

AL-KO leverer skræddersyet lavprofil chassis til førsteklasses autocampere.
Bedre komfort og stabilitet end Fiat og Mercedes originale chassis er kendetegnende.

Udover chassis, producerer AL-KO / Sawiko et stort udvalg af tilbehør som f.eks. støtteben, komfortaffjedring og motorcykel / cykelstativ.

Find AL-KO på stand D-3202.

 

 

Anntex

Anntex skræddersyr flotte og komfortable tæpper & madrasser til din autocamper. 

Kom forbi til en snak på stand D-3105 og se vores udvalg.

Autocamp

Hos Autocamp har vi mere end 21 års erfaring med salg af autocampere og campervans. Vi forhandler nye vogne fra disse mærker:

• Hymer

• Eura Mobil (importør og eneforhandler)

• Karmann-Mobil (importør og eneforhandler)

• Laika (eneforhandler)

• Bürstner (eneforhandler)

• Carado

Kom og få en snak med vores erfarne sælgere og se et udvalg af vores campere. Vil du opleve alle vores vogne, skal du lægge vejen forbi Autocamp i Låsby mellem Aarhus og Silkeborg. Det er vigtigt, at du finder den helt rigtige vogn, så dit eventyr snart kan begynde. 

Find Autocamp på stand A-1204 og A-1110.

Autostar

Autostar repræsenterer meget mere end bare en autocamper. Med over 40 års erfaring inden for produktion af autocampere er Autostar en af de førende på markedet, når det kommer til luksus og høj kvalitet.

Ergonomi, design og holdbarhed er blot nogle af de faktorer, der gør en Autostar til en rullende oplevelse.

Autostar følger med udviklingen og forbedrer år efter år sine køretøjer ved at inkludere nye funktioner, så du kan nyde din ferie fuldt ud.

Hvis du søger kvalitet, komfort og elegant design, opfylder Autostar alle dine ønsker. Besøg os på stand A-1200 og oplev magien ved Autostar.

Importør: Camping Agenten

Backyard Living - Grill & Gasblus til Camping

Backyard Living består af ambitiøse og erfarne grillfolk, med stor ekspertise indenfor kvalitets grill og gasblus – også til camping. Grill og gasblus skal kunne holde til noget, kunne modstå vind, vejr og dagligt brug – året rundt. Der skal være plads til at arbejde og udstyret skal være funktionelt, brugervenligt og nemt at rengøre. Alt skal være gennemtænkt, innovativt – og så må det gerne overraske med detaljer, der adskiller sig væsentligt fra alt andet på markedet. Det gælder også designet – det skal både fungere og imponere.

Derfor er vores kærlighed faldet på to af verdens stærkeste grillbrands, nemlig det canadiske Napoleon® og amerikanske Traeger Grills® samt det danske gasblusbrand HOT WOK, som du kan se på vores stand. Vi griller også lækre smagsprøver og på vores scene kan du lørdag og søndag se forskellige grill og wok shows med Julia Olsen fra madbloggen One Kitchen og tidligere finalist i masterchef, som viser produkterne.

Find os på stand C-2035.

Benimar

Danmarks mest populære autocamper! Med over 40 års ekspertise og en banebrydende tilgang til camping har Benimar indtaget førerpositionen på autocampermarkedet.

Benimar har opnået dobbelt ISO-certificering takket være deres dedikation til kvalitet og omhyggelighed ved valg af materialer.

Selvom Benimar kun har været tilgængelig på det danske marked i få år, har de allerede erobret toppen som danskernes foretrukne autocamper.

Besøg Camping Agenten på stand A-1102 for at udforske Benimar og opdag selv, hvorfor så mange danskere har valgt en Benimar til deres campingeventyr. 

Bravia

Bravia produceres i Slovenien på en lille privat ejet fabrik - de producerer ca. 500 enheder om året.

Bravia er blevet produceret i mere en 30 år, men har levet en stille tilværelse i mange år. Familien Vidar ejer også en møbelfabrik - dette betyder at alt inventar til Bravia bliver fremstillet på møbelfabrikken, med de mest moderne maskiner.

Besøg dem hos Fritidsbiler på stand D-3000.

Bürstner

Oplev det tyske kvalitetsmærke Bürstner på Autocamper Show. Autocamp i Låsby er eneforhandler og står klar til at vise vogne frem.

Find dem på stand A-1204 og A-1110.

Calishop

I CALISHOP har vi samlet et bredt udvalg af udstyr til VW California og mindre campere. Vi har bl.a. alt udstyr fra Brandrup, som er skræddersyet til VW California T6.1.

Kom endelig forbi stand 3102 i Hal D og hør mere

Camper Fritid

På Camper Fritids stand kan du bl.a. finde telte, markiser og markise tilbehør, samt en masse solcelle løsninger.

Du kan også se et udvalg af vores møbler fra, samt en masse andet spændende tilbehør til camping og fritid.

Kig forbi stand D-3100

Camper Teknik

Ved Camper Tekniks store værksted laver vi alle former for reparationer på autocamper.

Vi reparerer på alle autocamper mærker, vi har stor kompetence og samarbejder med de førende leverandører i camping og bilbranchen. 

Vi laver alle former for forsikringsskader, og vi tager os af alle de praktiske forhold overfor forsikringsselskabet.

Lær mere på stand A-1020.

Camperservice

Har du bøvl med noget i din camper? Eller overvejer du nyt udstyr til den?

Så besøg Camper Service på stand A-1110.
Kom og få snak med vores teknikere om:

Batterier: Lithium eller AGM // Sikkerhed: Alarmer og ekstra dørlåse // Tracker i camperen // LPG-fyldegasflasker // Motorservice, bremser, dæk og udstødning // Fordele ved serviceaftaler // Nyt udstyr

Har du et teknisk problem, så tag nogle billeder med af det. Så finder vi en løsning sammen. 

Kom forbi stand A-1110. 

Camping Agenten

Camping Agenten er producent af de populære FMT-produkter. For mere information, besøg vores hjemmeside på www.campingagenten.dk.

Vi er også stolte producenter af Aeritec-routere og internet tv-antenner, der er skræddersyet til mobilt brug. Udover dette tilbyder vi en omfattende grillserie, som inkluderer de populære og smarte grill fra O-Grill og Safire som vi kommer til at lave grilldemo af i løbet af messen.

Derudover har vi et imponerende udvalg af solceller, litiumbatterier, hydrauliske og elektriske støtteben samt meget mere... Vi glæder os til at se jer på stand A-1100, A-1102 og A-1200 og A-1300.

Camping Parken Herning A/S 

I Camping Parken Herning har vi 30 års erfaring i salg og service af autocampere, vans og camper vans, og vores værksted er udvalgt som et af de få DCU Test- og Servicecentre på autocampere. Vi er Danmarks største forhandler af tyske kvalitetsbrands fra Erwin Hymer Gruppen:

·        Sunlight

·        Dethleffs

·        Niesmann+Bischoff

Vores dygtige salgsteam glæder sig til at hjælpe dig hele vejen, så du får lige netop den bil du ønsker dig.

Vi ses på stand nr. A-1112 med mange spændende nyheder og gode messetilbud.

Carado 

Carado er blandt Tysklands mest solgte autocamper grundet sin kvalitet, sine indretninger og gode priser. Erwin Hymer Gruppen står bag Carado, der bliver fremstillet på en topmoderne fabrik i den sydlige del af Tyskland.

Fabrikken er dedikeret til produktionen af autocampere. Med mange års erfaringer og "know-how" fra Hymer, produceres Carado i høj kvalitet til meget fornuftige priser.

Kan opleves på stand A-1206 og A-1204.

Carthago

Carthago Reisemobile GmbH er verdens største selvstændige autocamperproducent og ledes stadigvæk af den oprindelige ejer: Karl-Heinz Schuler.

De har altid holdt autocampere som deres eneste fokus, og dette har absolut givet pote på erfaring, ekspertise og lækker kvalitet. Carthago er førende i Europa inde for handelen af de store elegante linere.

Dog er der også mere tilgængelige autocampere i Carthagos sortiment – der består af både hel – og delintegrerede autocampere samt flere van-modeller.

Se dem på stand A-1000 hos Dancamper. 

Chausson

Chausson har gennem mere end 20 år været én af de mest solgte autocampere på det danske marked.

Der er stort fokus på omtanke, finesse, materialer og ikke mindst innovation. Netop den innovative tilgang betyder, at de producerer campere med spændende og varierende indretninger til alle behov.

DanCamper er eneforhandler af Chausson i Danmark og har altid et bredt udvalg af mærket hjemme i udstillingen. Som noget nyt for sæson 2024 har vi også lagt billet ind på de fuldintegrerede campere og de nyskabende X-modeller, (som er et mix mellem en delintegreret camper og en van).

Vi ser frem til at få besøg af dig på stand A-1000 hos DanCamper

Concordia Forsikring

Hos Concordia Forsikring interesserer vi os for din hverdag og det liv, du lever. Du bliver aldrig et nummer i rækken hos os.

Vi tilbyder:

- Medarbejdere, som er der for dig - du får altid personlig betjening

- Kvalitetsforsikringer til konkurrencedygtige priser

- Attraktive rabatmuligheder

- Hurtig og effektiv skadebehandling

Kig forbi stand C-2022 og få en skarp pris på forsikring af din autocamper.

Dancamps Trelde Næs

Dancamps tilbyder Camperstop pladser i Jylland, i Kolding, ved Fredericia samt ved Hvide Sande.

Her kan du overnatte til en god pris, når du kommer med autocamper.

Bemærk Kolding og Fredericia er åben året rundt!  

Du finder mulighed for eltilslutning, wifi, tømningsfaciliteter mm.

Kig forbi stand C-2064.

DanCamper

Team DanCamper består af en række meget erfarne fagfolk med både ekspertise og egne campingerfaringer. Vi vil altid være klar med gode råd og spændende løsninger, der passer til netop dine behov. Vi sælger ikke bare en autocamper – vi leverer oplevelser og bestræber os på også efter leveringen at yde den allerbedste service.

Vi er rigtig gode til rådgivning, både hvad angår det optimale valg af autocamper til netop dig og din familie eller det helt rigtige udstyr til lige præcis din vogn, service og vedligeholdelse, reparation af forsikringsskader, fugttest, gastest, udbedring af fugtskader og ombygning af autocampere til erhvervsmæssig brug.

Vi markedsfører Chausson, Carthago og Westfalia autocampere. Vi har altid et stort udvalg af både nye og flotte brugte vogne på lager. DanCamper er eneforhandler og importør af Chausson, Carthago og Westfalia.

Besøg os på stand A-1000.

Danmarks Frie Autocampere - (DFAC)  

For kun kr 100,- årlig kan I blive medlem hos Danmarks Frie AutoCampere - en landsdækkende demokratisk forening for ejere og brugere af autocampere. Vi arbejder for et godt autocamperliv i Danmark og søger indflydelse på alle niveauer. Vi modtager ikke økonomiske tilskud fra reklamer eller sponsorater. Deraf navnet De Frie ! 

Vi arbejder sammen med kommuner, myndigheder og private om flere p-pladser og faciliteter til autocampere i hele landet. Vi påvirker lovgiverne for bedre muligheder med vores biler.

Vi kommunikerer sammen via internettet til gavn for alle, uanset om de er på tur eller hjemme. 

Ingen brug af papir, godt for miljøet. 

Vores motto: ”Frihed under ansvar og omtanke” kan du høre mere om på Stand C-2038 og også høre vores gode messetilbud. 

Vi glæder os til at se dig og høre dine spørgsmål. 

Dansk AutoCamper Forening (DACF)

Dansk AutoCamper Forening blev grundlagt i 1986 og er Danmarks største og ældste landsdækkende klub for folk med interesse for autocampere.

Vores formål er at arbejde for bedre vilkår og muligheder for os med autocamper. Vi tilbyder vejhjælp, vi har vores egen danske webapp hvor du finder overnatningsmuligheder, og tømmestationer. Vi udgiver vores eget magasin 4x om året. Vi er medlem af AutoCamper Rådet som arbejder for bedre forhold for alle autocamper ejer, nye overnatningspladser og forhandling med offentlige myndighederne omkring vægtgrænser, kørekort afgifter mm. 

Kig forbi stand D-2048 og hils på - vi er fulde af gode råd.

Dansk Camping Union (DCU)

Dansk Camping Union (DCU) er Danmarks største interesseorganisation for camping. DCU kæmper for bedre campingforhold for de ca. 50.000 medlemsfamilier. DCU udbreder viden om og inspiration til campinglivet i medlemsmagasinet Camping-Fritid, som er Danmarks største magasin om camping – og på www.dcu.dk, gennem nyhedsbreve, sociale medier m.m. Derudover driver DCU driver 20 campingpladser i Danmark. 

Kig forbi stand A-1322 og hør mere.

Dethleffs 

Dethleffs har igennem mange år høstet utallige priser i hele Europa for deres kvalitet og kundetilfredshed. I 2023 lancerede Dethleffs deres første camper van, der vinder prisen for årets camper van ved Danish Camping Award. Globetrail er i 2024 udvidet til hele 12 planløsninger.

Dethleffs står for høj kvalitet, førsteklasses forarbejdning og et af markedets bredeste modelprogrammer: Fra camper vans, vans, delintegreret og fuldintegreret under 3.500 kg til de store autocampere i luksusklassen til stort kørekort.

Dethleffs kan opleves hos Camping Parken Herning på stand nr. A-1112, Ny Vejle Caravan på A-1206 og Vendelbo Vans på A-1114. 

DCT

Kom forbi DCT Vejles stand, og bliv klar til jeres næste autocamper-ferie.

På vores stand vil I bl.a. kunne se nogle smarte luftteltsløsninger til autocampere, og I vil også kunne se hvordan I sikrer jer bedst på jeres autocamperferie.

På standen vil I også kunne opleve den høje kvalitet i vores campingmøbler fra Westfield Outdoors, se markiser fra Thule - eller blot lade jer inspirere af vores øvrige udvalg af campingudstyr til jeres næste autocamper-eventyr.

Vi glæder os til at se jer.

Mød DCT på stand D-3108.

eFUTURE

EFUTURE designer, udvikler, producerer, markedsfører og sælger elcykler, elcykelbatterier, tilbehør og komponenter. Vi har et bredt udvalg af elcykler til både damer og herrer. Blandt vores sortiment finder du også modeller, der er perfekt egnet til brug med autocampere.

Vi lægger stor vægt på, at det ikke behøver at være kedeligt at køre på elcykel. Derfor finder du hos os et udvalg af farverige elcykler, foldbare modeller og fatbike-dæk. Ydermere er vi dygtige til at skræddersy elcyklen, så den passer præcis til dine ønsker og behov, så cykelturen bliver til en fornøjelse!

Find os på stand D-3208.

Etrusco 

Oplev de nyeste Etrusco modeller til Autocamper Show. 

Kig forbi stand A-1208.

Eura Mobil

Hos Autocamp kan du opleve Eura Mobil autocampere. Det tyske topmærkes autocampere er helårsisolerede og har dobbeltbund. Mærk kvaliteten på f.eks. de bløde og lydisolerende lofter, på skabe og skuffer der ikke klaprer – og på samlekvaliteten generelt. 10 års tæthedsgaranti.

Autocamp i Låsby er importør og eneforhandler af Eura Mobil i Danmark.

Find dem på stand A-1204.

Frankia

Frankia blev grundlagt i 1960 i Marktschorgast og er i dag stadig at finde i dette område. Som i alt andet er tyskerne kendt for at sætte en utrolig høj standard inden for motor industrien og dette er selvfølgelig også gældende ved produktionen af Frankia autocamperne.

Frankia kan opleves hos NBC Jels på stand A-1212.

Fritidsbiler (Bravia/Hymer)

Vi har i dag Bravia som eneforhandler og importør i Danmark. Ud over disse mærker har vi Hymer som er et velkendt og populært mærke fra Tyskland.

Vi har et klart mål. Vi vil vide alt om Fritidsbiler og vi vil fortælle det videre og hjælpe vores kunden med at få en fantastisk oplevelse. Vi glæder os til at ser jer og fortælle vores historie og en masse om vores fantastiske mærker.

Find os på stand D-3000.

FSJ Udlejning

Jeg har været selvstændig siden 1989, med forskellige aktiviteter og tiltag. For mig er det lysten der driver værket, især med nuværende projekt; Udlejning af Autocampere og Minibusser. 

Det startede med egen spritny campingvogn, som ikke egnede sig til udlejning. Den blev hurtigt skiftet ud med en autocamper til udlejning. Det hele blev sat i værk og inden for kort tid, var den allerede booket fra uge 26-43 - så var vi i gang. Turen gik herefter rundt til forskellige forhandlere, for at udvide med flere campere.

Men der manglede noget. Derfor udvidede jeg forretningen med minibusser; MPV, 8 sæders, Mercedes Benz V-klasse - det er der ikke andre i DK der udlejer, så jeg hentede 3 stk. fra Tyskland.

For få dage siden blev Udlejnings flåden klar til Sæson 2024, med de sidste justeringer.

Jeg tilbyder; Helintegreret – Delintegreret – Alkove – Van – Minibusser MPV8 Sæder.

KOM FRISK MED JERES ØNSKER; www.fsj-autocamperudlejes.dk   

Find mig på stand D-3214.

GIMEG

Gimeg Nordic er en af Danmarks førende leverandører indenfor camping og outdoor branchen. Med mere end 40 danske forhandlere serviceres danske campister bredt med egne brands som MESTIC & TRAVELLIFE samt THULE, THETFORD, TRUMA og MILENCO.

På standen til Autocamper Show’et kan besøgende opleve en bred vifte af nyheder indenfor produkter til autocampere.

Vi ses på stand D-3204.

Giottline

Giottiline opbygger over 20 forskellige modeller inden for delintegrerede, alkove, fuldintegrerede og van. Giottiline er nogle af de eneste der har en autocamper indrettede til 7 personer. Alle Giottiline autocampere bygges op på Citroen, men kan bestilles på Fiat Ducato. De er alle med glasfiber på tag og sider, de er helårsisoleret med 70mm PUR-skum i bunden og med opvarmet spildevandstank. Der er 5 års vandindtrængningsgaranti.

Mærket kan opleves hos NBC Jels på stand A-1212.

Green Energy Scandinavia A/S

Det eneste og helt rigtige til mobilt brug - Danske campister tilbydes nu ægte CIGS-solceller.

Den ultimative frihed – du har masser af strøm med dig på turen og ingen afhængighed af landsstrøm. Fra det øjeblik lyset kommer på himlen til det forsvinder lades dit batteri konstant Virker således også på rastepladsen ned gennem Europa Dette er ikke solceller – dette er lysceller!

Find os på stand D-3106.

Hobby

Smarte løsninger som skabt til dig: Hobby tilbyder dig autocampere med en stor modelalsidighed, smarte grundrids og masser af udstyr til en fair pris. 

Hobby kan opleves på stand A-1214.

HOT WOK - en verden med gasblus og wok tilbehør

HOT WOK er gasblus i den højeste kvalitet og med den absolut største effekt på markedet. Det er en dansk designet serie, der består af gasblus og udstyr til tilberedning af wok mad. Med HOT WOK kan du tilberede wokretter præcis som en professionel asiatisk kok hvor som helst. På vores stand kan du se hele wokserien, nogle af de spændende nyheder og hente spændende inspiration til madlavningen. På vores scene kan du nemlig lørdag og søndag se forskellige cooking shows med Julia Olsen fra madbloggen One Kitchen og tidligere finalist i masterchef, som viser produkterne. 

Repræsenteret på stand C-2035, ved Backyard Living

Hymer

Hymer er måske Europas førende fabrik inden for autocampere. Du kan selv mærke kvaliteten på Hymer autocampere hos stand A-1204 og D-3000. 

Hymers store erfaring fra autocampere har de videreført i deres campervans. I en Hymer Campervan får du en meget høj kvalitet med en masse detaljer som afspejler alle de år, som fabrikken har udviklet og produceret autocampere.

Oplev Hymer campervans hos Fritidsbiler på stand D-3000 og Autocamp på stand A-1204.

INTERCAMP A/S

Ved Intercamp i Hal D kan du opleve mærkerne Knaus, Weinsberg og Käbe. 

Vi glæder os til at vise de nye modeller frem og vejlede dig frem mod din drømmecamper. 

Mød os på stand D-3200. 

Isabella

Med en autocamper har du friheden til at rejse. Også når du har et fortelt med. Isabella fortelte til autocampere er designet til at være fleksible, fordi vi ved, at mobiliteten er lige så afgørende som den ekstra plads. 

Ved Isabella på stand D-3300, kan du opleve lufttelte, letvægtscampingmøbler, læsejl og meget mere til autocamperferien. 

Se udvalget på https://www.isabella.net/dk/til-autocamper eller stand D-3300.

JYSK CAMPINGUDLEJNING

Har du ikke mod på at eje, så kan du leje!

Er du ikke helt klar til at købe din egen camper? Eller er du stadig ved at undersøge om et sommerhus på fire hjul er noget for dig?

Så kig forbi Jyskcampingudlejning.dk og hør mere om mulighederne for at afprøve den frihedsfulde ferieform

Jysk Camping Udlejning siger selv:

"Det behøver ikke koste en formue at komme ud og nyde friheden langs landeveje eller på campingpladser.

Uanset om det er middagen der skal nydes på turen, eller den uforudsete kø der har ramt, så er alle faciliteter lige ved hånden i en høj komfortabel autocamper."

Vi se på stand 2036 i Hal C 

JEPOTECH

JEPOTECH leverer tilbehør til autocampere.
På messen præsentere vi en spændende nyhed; Vores nye produktlinje i LED pærer: IMOOOD - Det er muligt at styre hver enkelt IMOOD pære i camperen.

Vi har flere nyheder der afsløres på messen.

Kom forbi stand 1317 i Hal A og se mere

KABE

KABE er et svensk produceret kvalitetsprodukt og som leverer helt specielle autocampere til det skandinaviske klima. Med en komfort som ikke ses andre steder i Europa, er KABE absolut high class autocampere i nordisk stil og design.

Kik forbi vores stand og se et bredt udvalg af vores modeller. 

Mød Kabe hos Intercamp på stand D-3200

KNAUS

KNAUS Autocamper - Tysk kvalitetsmærke indenfor caravan og autocampersegmentet. Design og innovation er noget af det der kendetegner KNAUS. Kik forbi vores stand og se et bredt udvalg af vores flotte modeller. Kom og se årets nyhed M.A.N. VANSATION 640 MEG - Årets kampagnemodel.

Se Knaus ved Intercamp på stand D-3200

LMC

LMC er det jordnære og ærlige brand, som du kan stole på. Med vores autocampere, der holder prisen, lever vi op til alle krav og livssituationer. Med mere en 60 års erfaring gør vi alt for at tilbyde dig et komfortabelt hjem af høj kvalitet på din rejse. LMC tilbyder rendyrket frihed med vores Tourer, Cruiser & Innovans, som kommer med forskellige længder, indretning og udstyr.

Kronjyllands Camping Center står klar til at hjælpe dig på stand A-1324.

Laika 
En Laika autocamper adskiller sig fra andre autocampere. Skabt med en italiensk passion for smukt design og godt håndværk – bygget med inspiration fra kulturen i Toscana.
Autocamp har eneforhandling i Danmark.
Oplev Laika hos Autocamp på stand 1204. 

McLouis

McLouis et af Danmarks mest solgte mærker. Med elementer som en kabine fremstillet helt i glasfiber og en kompositramme, der giver mindre vægt og bedre isolering, er mærket noget helt særligt. 

Oplev mærket hos Vendelbo Vans på stand 1016

Morelo

Hos Morelo er brugbarhed og luksus i højsædet. Skal du have ny Autocamper, så byder Morelo på et bredt udvalg af indretninger til et hvert behov.

Oplev Morelo hos Aabybro Camping & Fritid på stand 1328

Napoleon® grill - Kvalitet, udsøgt design og uhyre høj varme

Napoleon laver nogle af de bedste gasgrill på markedet og er særlig kendt for sin SIZZLE ZONE™, som er et keramisk legeme, der bliver op til 800° C og giver kødet en lækker karamelliseret overflade. Napoleon har også en række transportable grillmodeller, som er perfekte til campinglivet og trods sin størrelse yder maksimal varme. På vores stand kan du se hele TravelQ™ serien - den lille grill til store grilloplevelser! Vi griller også lækre smagsprøver og på vores scene kan du lørdag og søndag se forskellige grill shows med Julia Olsen fra madbloggen One Kitchen og tidligere finalist i masterchef, som viser produkterne. 

Repræsenteret på stand C-2035, ved Backyard Living.

NBC Jels

NBC Jels camper; Danmarks første, største, bedste og billigste.

Vi udlejer og forhandler autocampere indenfor prisklasser der passer enhver pengepung.

Vi har mærker som, Frankia, Pilote og Giottiline.

Besøg os på stand 1212

Niesmann+Bischoff

Camping Parken Herning er eksklusivforhandler af topbrandet Niesmann+Bischoff – når kun det bedste er godt nok!

Hver enkelt af Niesmann+Bischoffs luksus-autocampere er - fra planlægning til levering – håndbyggede og individuelt tilpassede. De fås i tre modelserier: iSmove, Arto og Flair.

Kan opleves hos Camping Parken Herning på stand A-1112.

Ny Vejle Caravan

Besøg Ny Vejle Caravan - Danmarks CampingGIGANT på Autocamper Show 2023! Vi er stolte af at præsentere vores udvalg af Carado Vans og Autocampere samt Dethleffs Autocampere på dette års messe.

Kom og besøg vores stand, hvor vores dygtige sælgere står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte campingvogn eller autocamper til dine eventyr. Vi har et stort udvalg af både nye og brugte modeller, så der er noget for enhver smag og behov.

Tag en snak med vores team, få vejledning og bliv klar til at tage på dit næste campingeventyr. Vores stand er fyldt med spændende muligheder, lækre udstyr og de seneste modeller.

Så kom og besøg Ny Vejle Caravan - Danmarks CampingGIGANT på Autocamper Show 2023, og lad os hjælpe dig med at finde din drømmevogn!

Find os på stand A-1206. 

Outwell

Hos Outwell mener vi, at camping er for alle, og vores mål er at inspirere familier til at nyde udelivet fuldt ud. Det inspirerer os til gengæld til fortsat at udvikle hele vores store udvalg af innovativt udstyr i topklasse og forme familiecampingkonceptets fremtid i Europa.

Se Outwell telte på stand 3107 i Hal D 

Pintrip

Pintrip tilbyder mikrooplevelser og stiller attraktive holdepladser til rådighed hos de mere end 300 Pintrip-værter, der ofte befinder sig ude i de små lokalsamfund i Danmark.

Besøg blandt andet vingårde, gårdbutikker, kroer, destillerier, landsteder, smukke haver og små museer. Pintrip henvender sig til det nysgerrige autocamperfolk, der har lyst til gode, lokale oplevelser, samtidig med en sikker overnatning.

Vi glæder os til en snak på stand 2066 i Hal C

Randger

Randger er en ung og innovativ producent af vans, der er designet og fremstillet i Frankrig. Brandet blev grundlagt af et dedikeret team af entusiaster og repræsenterer en ny tilgang til brugen af vans.

Hele deres udvalg af køretøjer er omhyggeligt gennemtænkt ned til mindste detalje for at sikre kvalitet og holdbarhed under alle dine rejser. De kombinerer praktisk funktionalitet med komfort, og de giver dig friheden til at bevæge dig, hvor du ønsker, når du ønsker det.

Uanset om du er et par, rejser med familien eller sammen med venner, vil du opdage en ny og mere fri, enklere og smart måde at rejse på. Randger åbner nye horisonter takket være deres eventyrlyst, moderne design og omfattende udstyr.

Besøg os på stand 1100 hos Camping Agenten og oplev Randgers nyskabende tilgang.

RAPIDO

Din næste rejse - BEGYNDER HER....

Er du måske allerede ved at planlægge din næste rejse?. Hos os får du i hvert fald en dejlig fornemmelse af ferie og frihed.

Kom og oplev den i en komfortabel RAPIDO autocamper.

Vi glæder os til at kunne starte dine drømme her.

Lev dig ind i stemningen og se Rapido på stand A-1104

REIMO Van-Concept 

Vi præsenterer REIMO campervans dansk opbygget, på din favoritbil - individuelt efter dine ønsker og behov, i høj kvalitets indretnings-systemer, udviklet og produceret på vor fabrik i Tyskland. Du kan også se den prisvindende REIMO CampingBox på Reimo standen.

Reimo er Europas førende producent og distributør af campingudstyr til autocampere, campervans, caravans og teltcamping.
Kig forbi Reimo på stand 1116 i Hal A

Roadcar

I dag er Roadcar, et anerkendt tysk camper mærke. Det er nok knap så kendt i Danmark endnu. Det ejes af Pössl fabrikken, som er det mest kendte og ældste Campervan mærke i Europa.

Roadcar ligger ekstra meget vægt på at den skal være velfungerende og i en ordentlig kvalitet.
Forhandles af Fritidsbiler på stand 3000 i Hal D

Smartcykler.dk

Smartcykler.dk kommer med et bredt udvalg af cykler og elcykler. Både lette, almindelige og mere sporty modeller. 

Smartcykler.dk er en af landets største cykelforretninger med hele 3.000 cykler på lager. Vi leverer massevis af cykler hver dag, til hele Danmark. Cyklerne bliver leveret 100% samlet til døren.

Da sælger rigtig mange cykler, har masser af knowhow og viden om dem. Vi har også test cykler med til Autocamper Show. Så kom endelig forbi vores stand og få inspiration og bliv klogere på dit næste cykel køb. 

Vi glæder os til at se dig på stand D-3312 ????

Sun Living

Se de helt nye modeller fra Sun Living på AutoCamper Show i Fredericia.
Sun Living bliver produceret i Slovenien af Adria Mobil fabrikken.
Besøg dem hos Adria på stand 1106.

Sunlight

Sunlight stormer frem i sit hjemland, Tyskland og vi danskere har virkelig også fået øjnene op for de lækre autocampere, vans og camper vans til en god pris. Du får virkelig meget camper for pengene uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, design, smarte funktioner eller den seneste teknologi. Bag Sunlight brandet står Erwin Hymer Gruppen med mange års erfaring og know-how.

Vi har købt stort ind af det populære brand, så der bliver mange forskellige modeller og indretninger at vælge mellem – og mange af dem til levering allerede inden påske.

Sunlight kan opleves hos Camping Parken Herning på stand A-1112 og ved Vendelbo Vans på stand A-1114.

Telta

Telta er et nyt dansk telt mærke, som producerer luftfortelte af høj kvalitet, som nemt og hurtigt kan opstilles. De er designet med stor fleksibilitet for øje. Du kan afmontere både fronter og sider, justere teltets højde efter behov, og de er velegnede til både autocampere og campingvogne.

Vores fortelte er udført med stor opmærksomhed på detaljerne, inklusive brugen af vandtæt tråd og store, let tonede vinduer, som giver masser af naturligt lys. Vi har også inkluderet gardiner på hver side for at give dig privatliv, når det er nødvendigt.

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi bestræber os på at sikre, at vores kunder får fuld valuta for deres penge. Vi tror på, at valget af et fortelt skal være en enkel og overkommelig beslutning, og vi vil gerne invitere dig til at besøge Telta-standen 1302 for at opleve kvaliteten af vores luftfortelte på egen hånd.

Topdanmark Forsikring

Mød vores dygtige assurandører på stand 3104 i Hal D, hvor vi meget gerne både giver god rådgivning omkring forsikring, samt et godt tilbud.

Vi ses på D-3104

Tourne

Tourne er skabt til brug hele året rundt med deres markedsledende Armaflex isolering. Det unikke og patenterede sovesystem "Dream4system" gør det muligt at sove 4 personer komfortabelt i bilen.
Besøg dem hos Antoncamp på Stand 1326

Traeger Grills® - verdens førende mærke indenfor træpillegrill

Fuld innovativ kontrol, uovertruffen smag og jævn fordelt varme: Derfor er Traeger verdens førende mærke indenfor træpillegrill. Siden 1987 har Traeger været garant for den fuldendte smagsoplevelse med enkel og sikker temperaturstyring, hvor røgen cirkulerer uden din indblanding og uden fare for opflamning. I de fleste af pillegrillene har du endda mulighed for at styre temperaturen via WiFi og Traegers WiFIRE® teknologi. 

Repræsenteret på stand C-2035, ved Backyard Living.

Vendelbo Vans

Vendelbo Vans autocamperspecialisten i Tårs, har mere end 35 års erfaring med autocampere og er importør og forhandler. Stort specialværksted for autocampere i Tårs. Udlejning af autocampere. Egen afdeling med udstilling i Viby på Sjælland.
Besøg dem på stand 1016 og 1114 i Hal A

VW

Volkswagen har i mere end 40 år produceret autocampere, og familien består nu af 3 forskellige modeller.

På Volkswagens stand kan du opleve de 3 California modeller:

* Volkswagen California - Danmarks bedst solgte autocamper de seneste 5 år

* Caddy California – Danmarkspremiere

* Grand California


VW Ribe står klar på stand 3102 i Hal D

Weinsberg

Weinsberg Autocamper - Tysk kvalitetsmærke indenfor caravan og autocampersegmentet. Weinsberg produceres af Knaus Tabbert gruppen og er en del af en innovativ fabrik i det sydtyske. 

Mød desuden følgende forhandlere på standen:

Camping-Specialisten.dk – www.camping-specialisten.dk

Vonsild Camping – www.vonsildcamping.dk

Besøg den hos Intercamp på stand 3200 i Hal D

Westfalia

DanCamper er eneforhandler af det legendariske mærke, Westfalia i Danmark. Kvalitetscamperne har et stilrent og enkelt look, og der er lagt vægt på funktionalitet og praktisk design. I sæson 2024 fokuserer vi på modellerne Columbus 640 E (med de langsgående enkeltsengsenge med ekstra liggelængde op til 230 cm), Columbus 600 E (- den korte model med enkeltsenge) samt Columbus 600 D, (som også kun måler 6 m i længden og har tværgående senge).

Vi ser frem til at fortælle dig om mulighederne i de tre Westfalia-modeller, måske matcher én af modellerne netop dine/jeres behov og ønsker. Vi er også behjælpelige med videohenvisninger og andet materiale.

Mød os på stand A-1000 hos Dancamper.