Første weekend i november rullede mere end 7.500 autocamper- og campervan-entusiaster mod Messe C, Fredericia. Det blev en weekend med glade gæster, en hyggelig stemning og et godt salg af nye vogne. Med den fortsat store interesse i den særlige ferieform blev anden version af Autocamper Show endnu en succeshistorie.

Autocamper Show, messen der samler Danmarks førende forhandlere og leverandører af autocampere og campervans, løb af stablen den første weekend i november. De i alt 7.536 besøgende kunne gå på opdagelse i næsten 20.000 kvm messe og opleve mere end 200 forskellige autocamper-modeller, lækkert udstyr og få inspiration til nye destinationer. Flere udstillere oplevede igen i år en stor interesse i de nye modeller fra de fremmødte gæster:

- De gæster vi har mødt, oplevede vi som målrettede. De havde undersøgt markedet på forhånd for hvilke modeller og typer, de var på jagt efter. Vi havde flere premiere med, som gæsterne kunne se "live" som vi havde markedsført hårdt gennem sæsonen, blandt andet markedets eneste VW Chassis. Vi har generelt haft en meget positiv messe med et rigtig godt salg, så vi er meget tilfredse, udtaler salgsdirektør fra Intercamp, Steen Reinholdt Rasmussen. 

Den store optimisme på den kommende tids efterspørgsel blev udtrykt af flere af udstillerne. Hos udstiller Søren Nielsen fra Fritidsbiler i Haslev oplevede de også den store interesse fra de besøgende.

-          For os var messen en guideline til, om folk holder på pengene. Selvom der i år var lidt mindre gæster, så oplevede vi en seriøsitet og flere potentielle handler, der gjorde, at vi kørte hjem og bestilte endnu flere biler. Samtidig tog de besøgende rigtig godt imod vores nye bookingsystem til udlejning.  

Der er altså positivisme at spore om den kommende tid hos udstillerne, og stod den besøgende ikke overfor et køb eller lejemål, kunne de i år også opleve flere sociale tiltag samt et sceneprogram med navne som Isabella Alberte, Anja Robanke, Ayo Hansen og mange flere.  

Netop det erfarne autocamperfolk var i år en integreret del af messen. Omgivelserne rundt om MESSE C var for en weekend omdannet til en velorganiseret campingplads i samarbejde med DCU. 150 autocampere havde fundet vej til CAMP C, hvor gæsterne hyggede sig med banko, standup og et besøg fra Snoghøjkoret. Interessen for at få del i hyggen i CAMP C var stor, og arrangørerne måtte flere uger før messen melde udsolgt i den nyoprettede camp. Derfor var parkeringspladsen foran messecenteret også fyldt op med autocampister, der rastede for natten.     

-          Vi er utroligt glade for den positive interesse og opbakning, vi har oplevet i den weekend. Selvom tiderne kan være usikre, er det tydeligt for os, at drømmene lever, og at vores gæster prioriterer jagten på inspiration og det sociale samvær, som skal være et fast holdepunkt ved Autocamper Show, konstaterer en glad Ida Brøgger Hahn, projektleder i MESSE C.

Hun tilføjer at Autocamper Show selvfølgelig vender tilbage i november 2023. Den eksakte dato for Autocamper Show 2023 vil blive meldt ud i den nærmeste fremtid.