Premieren på Autocamper Show udsættes til 2021 - ny termin er fastsat

 

MESSE C Fredericia og branchen udsætter den første udgave af ”Autocamper Show”

Om mindre end fire uger skulle MESSE C Fredericia slå dørene op til Autocamper Show, Danmarks første publikumsforum kun for autocampere. Men de flere end 120 spritnye autocampere og campervans bliver hjemme i denne omgang, for arrangørerne har i dialog med branchen valgt at udsætte terminen til uge 45 i 2021.

- Det er med blødende hjerte, vi har taget beslutningen, for der var virkelig linet op til et brag af en premiere, og jeg véd, at mange både udstillere og besøgende vil blive skuffede.

Vi har taget konsekvensen af, at dele af branchen har ytret ønske om udsættelse og vurderer, at det vil tjene arrangementet bedst, siger Charlotte Buus, projektleder i MESSE C.

Vil gerne have alle med

Hun tilføjer, at et stort flertal af aktørerne i branchen har bakket op om 2020-terminen.

- Men vi vil gerne sikre os, at alle førende importører og forhandlere er med ombord. Vi skal lige fra den første udgave have en bred, dækkende og repræsentativ messe – det giver de bedste forudsætninger for, at premieren bliver en succes og en stærk platform for fremtidige Autocamper Shows.

- Nu vil vi det kommende års tid bygge videre på det gode koncept og samarbejde. Tilløbet til 2020-udgaven har i al fald vist os, at konceptet er populært blandt både udstillere og besøgende.

Vi har oplevet et rigtig godt salg af billetter til publikum – de pågældende vil naturligvis få deres billetter refunderet, og så glæder vi os til at byde velkommen i 2021, slutter projektlederen.

Autocamper Show finder således sted 12.-14. november 2021.